Βαθμολογία

«Σταματήστε να παίζετε με το όνομα του ΟΦΗ»

Στα όριά του είναι ο κόσμος του ΟΦΗ με όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στην ομάδα και φαίνεται πως αυτό που εξόργισε κάποιους ήταν το δημοσίευμα περί συνάντησης των μετόχων με τον Φανούρη Βατσινά.

Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης (27/12) τρεις σύνδεσμοι φίλων των «ασπρόμαυρων» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν να υπάρξει σοβαρότητα και διαψεύδουν πως έδωσαν το παρών στην προαναφερθείσα συνάντηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε το πρωί ότι κυκλοφορεί ένα ύπουλο άρθρο σε τοπικό μέσο που μας εμφανίζει ως δήθεν συνομιλούντες και συναινούντες σε κινήσεις που αφορούν τα διοικητικά του Ο.Φ.Η. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι ουδέποτε συναντηθήκαμε με κανένα και ουδέποτε δώσαμε «χρίσμα» σε κανένα.

Η δουλειά μας στον Ο.Φ.Η δεν είναι να παριστάνουμε τους παράγοντες αλλά να φωνάζουμε για την ομάδα μας από την κερκίδα. Δεν ξέρουμε τι σκοπούς θέλει να εξυπηρετήσει το εν λόγω άρθρο και ο αρθρογράφος του και δεν μας νοιάζει κιόλας.

Σταματήστε να παίζετε με το όνομα του Ο.Φ.Η και με τον κόσμο του. Τόσα χρόνια σας έχουμε μάθει αλλά πλέον έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό. Οι καιροί είναι πονηροί όμως έχουν γνώση οι φύλακες.

Σοβαρευτείτε!

ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ».