Βαθμολογία

Ξανά στο προσκήνιο ο Μαρκόφσκι για Άρη

Μια από τις βασικές επιλογές του Άρη για την γραμμή κρούσης το περασμένο καλοκαίρι, ο Μάρκο Μαρκόφσκι του Παναιτωλικού επιστρέφει στη μεταγραφική λίστα των Κίτρινων από τη στιγμή που η ανάγκη για ενίσχυση στην επίθεση παραμένει αναγκαία σύμφωνα με την επιθυμία του Δημήτρη Σπανού.

Ο 31χρονος παίκτης του Παναιτωλικού ήταν και το καλοκαίρι μετά τον τραυματισμό του Φάμπιο η βασική επιλογή μαζί με τον Αραβίδη αλλά τελικά δεν τον άφησε η ομάδα του Αγρινίου να μείνει ελεύθερος. Κάτι που όπως ανακοίνωσε ο ίδιος είναι πολύ πιθανό να συμβεί τώρα και κάπου εκεί εμφανίζεται ο Άρης.

Ο Σπανός τον γνωρίζει, θεωρεί ότι έχει τα στοιχεία που θέλει για το «9» που ψάχνει και μένει να διερευνηθούν οι προθέσεις του και στο οικονομικό. Το καλοκαίρι πάντως σε μια ανεπίσημη κρούση που του είχε γίνει ήταν πολύ θετικός. Βέβαια θα πρέπει να ληφθούν ορισμένες παράμετροι. Αφενός ότι τον θέλουν ήδη ομάδες της Σούπερ Λιγκ και αφετέρου πρέπει πρώτα να.. ελαφρύνει το ρόστερ της ομάδας ώστε να δημιουργηθεί χώρος στο μπάτζετ για να έρθουν παίκτες όπως ο Μαρκόφσκι τον Γενάρη. Τα μεταγραφικά και τυχόν αποχωρήσεις πάντως θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από σήμερα που η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις.

Ο γεννημένος στο Βελιγράδι επιθετικός (1,91μ) συμπληρώνει σχεδόν δέκα χρόνιοα παρουσίας στην Ελλάδα φορώντας τις φανέλες των Καλλιθέα, Δόξας Δράμας, Ξάνθης, Κάρκυρας και από το 2015 του Παναιτωλικού ενώ ενδιάμεσα έχει ένα σύντομο πέρασμα από Σέριφ Τιρασπόλ και Μπνέι Σαχίν. Στην καριέρα του στην Ελλάδα έχει πετύχει 84 γκολ.

πηγή: AllAboutAris