Βαθμολογία

Δύσκολα θα μείνει στην Παρί ο Έμερι

Λεφτά με το τσουβάλι δίνουν οι διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και χρόνια με στόχο να πάρει η ομάδα τους το Τσάμπιονς Λιγκ κάποια στιγμή. Έως τώρα, όμως, δεν έχει φτάσει ούτε κοντά, κάτι που προβληματίζει.

Με αυτό το σκεπτικό κρίνεται αποτυχημένος και ο Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός θα έχει φέτος την ευκαιρία να γράψει ιστορία με τους Παριζιάνους, αλλά αν δεν φέρει ούτε εκείνος το Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται να αποχωρήσει.

Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορα ονόματα προπονητών. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ένας εξ αυτών έστω και αν έχει δηλώσει πως όταν φύγει από την Ατλέτικο θα ήθελε να πάει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ.

Από εκεί και πέρα, ο Λουίς Ενρίκε θεωρείται μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, όπως και ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ενώ υπάρχουν και μεγαλύτερα ονόματα στη λίστα όπως αυτά των Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος πάντως έχει συμβόλαιο έως το 2019 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και Αντόνιο Κόντε. Ο τελευταίος λογικά θα φύγει το καλοκαίρι από την Τσέλσι. Κάρλο Αντσελότι και Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι άλλες δύο λύσεις που εξετάζονται.