Βαθμολογία

Το Μαυρουβούνι τα γκολ, το Κιλελέρ τις ευκαιρίες

Το Μαυροβούνι πήρε μία μεγάλη νίκη στην έδρα του κερδίζοντας με σκορ 2-0 το Κιλελέρ. Σύμφωνα με τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Δημήτρη Δανιλούλη αν και η ομάδα του έκανε το καλύτερο της παιχνίδι, δημιούργησε πολλές κλασσικές ευκαιρίες, είχε απέναντι έναν καλό τερματοφύλακα και καθόλου τύχη και έτσι ηττήθηκε. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο ουσιαστικοί αφού δημιούργησαν και ευκαιρίες και πέτυχαν και τα δύο γκολ.

Στο 8’ ο Βράκας έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 12’ ο Τζατζάκης βρέθηκε διαγώνια στην μεγάλη περιοχή, έκανε το πλασέ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο ίδιο λεπτό για τους γηπεδούχους το σουτ του Μπατζέλα έφυγε άουτ, στο 17’ ο Ακριβόπουλος έδωσε για τον Παλάσκα, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και δύσκολα έδιωξε ο Παπαρσένης. Και στο 20’ το Μαυροβούνι μπήκε μπροστά στο σκορ όταν ο Πεζής έδωσε για τον Μπάγκα Α. και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30’ ο Πεζής έκανε την ενέργεια και ο Παλάσκας το σουτ για το 2-0. Το Κιλελέρ συνέχισε να πιέζει και έτσι στο 31’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Βράκας, ανενόχλητος ο Νεστορίδης στο δεύτερο δοκάρι, έκανε την κεφαλιά έβγαλε ο Γερμάνης. Στο 36’ ο Παλάσκας Θ. για το Κιλελέρ βρέθηκε στο ένα μέτρο απέναντι από τον Γερμάνη που του είπε πάλι όχι.

Στο 44’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Βράκας, ο Νεστορίδης στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ μπλόκαρε ο Γερμάνης. Στο 62’ ο Τζατζάκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ. Το σουτ του Βράκα απέκρουσε στο 70’ ο Γερμάνης. Στο 78’ τη σέντρα έβγαλε ο Φαρμάκας, ο Τζατζάκης σε θέση βολής έστειλε την μπάλα άουτ. Και τελευταία φάση ήταν για το Κιλελέρ στο 88’ όταν ο Βράκας εκτέλεσε το φάουλ, ο Παλάσκας πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Γερμάνης ήταν πάλι εκεί. Ευκαιρίες για χαμένες για τους γηπεδούχους είχαν οι: Πεζής, Μπάγκας Α. και Σάπιος.

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Γερμάνης, Μπάγκας Δ. (46’ Σιδέρης), Σάπιος, Κολιοφούτης, Μαντζαφούλης, Πεζής, Ακριβόπουλος (75’ Χατζής), Τριάντης, Μπατζέλας, Παλάσκας (89’ Νότας), Μπάγκας Α.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Γουρνάρης, Κοκότσικας, Παλάσκας Θ., Νεστορίδης, Παπαδημητρίου, Κολοβός, Βράκας, Φαρμάκας (80’ Τασιός), Ζιόμπορας, Τζατζάκης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ