Βαθμολογία

Απόλυτη κυριαρχία για Μπαρτσελόνα, 0-3 τη Ρεάλ

Απόλυτη κυριαρχία για την Μπαρτσελόνα η οποία στο ντέρμπι της La Liga νίκησε στην Μαδρίτη τη Ρεάλ με 3-0 και απέδειξε ότι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Η παρέα του Μέσι ισοπέδωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και έφτασε άνετα σε αυτό το 3-0 καθώς ήταν ανώτερη καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στον πολύ λίγο για ακόμα ένα μεγάλο κλάσικο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά από ένα στείρο 0-0 ο Λουίς Σουάρεζ ήταν αυτός που έκανε το 0-1 στο 54' ύστερα από ωραίο συνδυασμό της ομάδας του Βαλβέρδε, ενώ ο Μέσι με πέναλτι στο 60' σε φάση που η Ρεάλ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Καρβαχάλ. Το τελικό 0-3 πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Βιδάλ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο (72' Ασένσιο), Κόβατσιτς (72' Μπέιλ), Κρόος, Μόντριτς, Ρονάλντο, Μπενζεμά (65' Νάτσο).

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Βερμάλεν, Σέρζι Ρομπέρτο (93' Αλέις Βιδάλ), Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Παουλίνιο (84' Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα (76' Σεμέντο), Μέσι, Σουάρες.