Βαθμολογία

«Χωρίς ευρώ...»

Στα οικονομικά προβλήματα στάθηκε και ο προπονητής της ΑΣΑ, Γιώργος Βαζάκας, μετά την επικράτηση κόντρα στην Σπάρτη. Τη λύση, έστω και την ύστατη στιγμή προσμένει ο έμπειρος τεχνικός της Αναγέννησης, όπως δήλωσε μετά τη νίκη με 1-0 απέναντι στους Λάκωνες, στην Καρδίτσα.

Ο Γιώργος Βαζάκας σημείωσε και αυτός, όπως και ο Παναγιώτης Πλαβούκος, πως τα προβλήματα είναι πολλά και ότι κάποια στιγμή πρέπει να πληρωθούν. Αναλυτικά:

«Να ευχαριστήσω πρώτα και μετά να δώσω μπράβο στα παιδιά. Την χτίσαμε το καλοκαίρι με τόσα προβλήματα. Τα παιδιά είναι απλήρωτα και όμως εδώ πάλεψαν, έχοντας πει να μείνουν εδώ μέχρι 20 Δεκεμβρίου, μήπως και βρεθεί λύση. Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί. Μπορεί αύριο να φύγουν χωρίς ευρώ αύριο, να κάνουν διακοπές. Αλλά βλέπετε πως ήταν εδώ.

Σε ένα ματς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, έδειξαν πως είναι εδώ και έχουν αξία, ακόμη και για παραπάνω. Κάποια στιγμή πρέπει να πληρωθούν τα παιδιά. Μέχρι τώρα δεν βγάλαμε τίποτα έξω.

Τα κρατήσαμε όλα μέσα, γιατί ήταν για το καλό της Αναγέννησης. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν λύσεις, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει. Περιμένουμε και άυριο τελευταία μέρα, μήπως και έρθει ο Μίλερ και λέω μήπως, γιατί εδώ και τέσσερις εβδομάδες ακούμε το "άυριο έρχεται, την άλλη έρχεται" και ακόμη δεν έχει έρθει, για να δούμε τι θα γίνει.

Εγώ, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές είμαστε μια οικογένεια και ματώσαμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλλους βαθμούς, αλλά αυτή η... σκιά δεν μας το επέτρεψε. Ευτυχώς κλείσαμε με νίκη την χρονιά και τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο».

«Ούτε για καφέ...»

Απλήρωτοι τρεις μήνες είναι στην ΑΣΑ, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Πλαβούκος, μετά τη νίκη επί της Σπάρτης. Ως τραγική, χαρακτήρισε την κατάσταση στην Καρδίτσα ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μετά το 1-0 της Αναγέννησης κόντρα στους Λάκωνες.

Ο νεαρός εξτρέμ εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στα όσα βιώνουν οι συμπαίκτες του και ο ίδιος, τους τελευταίους τρεις μήνες, τονίζοντας πως όχι μόνο τα ενοίκια είναι απλήρωτα, αλλά και πως δεν έχουν λεφτά, ούτε για καφέ. Αναλυτικά:

«Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι. Σήμερα μπήκαμε να παίξουμε, καθαρά για τον κόσμο και για αυτό που έχουμε χτίσει μαζί με τον προπονητή μας, καθώς και για πάρτη μας. Δείξαμε πως είμαστε παλικάρια και αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο της Καρδίτσας.

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες στα αποδυτήρια, είναι τραγική. Είμαστε απλήρωτοι τρεις μήνες, είμαστε μόνοι μας. Νιώθω πως μπαίνω σε ένα καράβι ακυβέρνητο και πάω, παώ, πάω...

Χωρίς κανέναν από πίσω και καμία στήριξη. Είμαστε εμείς οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, ο Σωκράτης Μπουντούρης, που τρέχει πανικόβλητος και άλλοι δύο-τρεις που αγαπάνε την ομάδα.

Δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει τίποτα. Οι περισσότεροι είμαστε από άλλες πόλεις. Χρωστάμε ενοίκια, η κατάσταση είναι άθλια. Συμπαίκτες μου δεν έχουν να βγουν να πιουν καφέ. Σας τα λέω και ανατριχιάζω. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αύριο της ομάδας, η πλευρά η δικιά μας έδωσε τα πάντα και εγω μπορώ να πω πως αύριο θα φύγω με ψηλά το κεφάλι. Θα φύγω χωρίς ευρώ να κάνω διακοπές, αλλά θα φύγω με αξιοπρέπεια...».