Βαθμολογία

Συριόπουλος: «Δεν σέβονται τον ιδρώτα μας...»

Αδικημένη μπορεί να αισθάνεται η Καλλιθέα από το εντός έδρας 1-1 με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, αφού το γκολ των Αρτινών προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι Κορδολαίμης.

Στη φάση πρωταγωνίστησε ο Στάθης Συριόπουλος, με τον αμυντικό των «κυανόλευκων» να δίνει το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και να αναφέρει ότι οι διαιτητές δεν σέβονται τον ιδρώτα των παικτών της ομάδας.

«Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι ήταν τελικός για εμάς, παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμη. Χρειαζόμασταν, όμως, τους βαθμούς της νίκης για να ανασάνουμε βαθμολογικά. Πιστεύω ότι η ομάδα ήταν αυτή που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να προηγηθεί, αλλά δυστυχώς δεν παίζουμε μόνο οι ομάδες. Υπάρχουν αποφάσεις από τους διαιτητές που δείχνουν πως δεν σέβονται τον ιδρώτα μας, ούτε το επάγγελμα που έχουμε επιλέξει να κάνουμε.

Θεωρώ πως στη φάση που έκρινε τελικά το αποτέλεσμα δεν υπάρχει πέναλτι και μπορώ να το πω επειδή είμαι εγώ αυτός που βρίσκεται στη φάση και έχω άποψη εκατό τοις εκατό. Δεν ξέρω πώς μπορεί να αλλάξει αυτό, σίγουρα όμως κάτι πρέπει να γίνει», είπε ο 25χρονος αμυντικός.

Και πρόσθεσε: «Θα διαφωνήσω με τον προπονητή της αντίπαλη ομάδας και θεωρώ πως δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Αν εξαιρέσουμε το πέναλτι, δεν υπάρχει κάποια άλλη φάση που να μας απείλησαν από θέση για γκολ. Αντίθετα, εμείς είχαμε ένα δοκάρι και μια φάση που υπάρχει χέρι στη μεγάλη περιοχή της Α.Ε. Καραϊσκάκης σε δική μας σέντρα.

Δυστυχώς για τον διαιτητή απόλυτος μάρτυρας είναι η τηλεόραση και το παιχνίδι το είδε ο κόσμος από το σπίτι του και μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιους να δούνε τα λάθη τους. Αν είναι ανθρώπινα τα λάθη μπορούμε να το σεβαστούμε, αλλά αν δεν είναι πρέπει οι αρμόδιοι της ομάδας μας να κάνουν κάτι. Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν μας σέβονται δυστυχώς και δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζαμε από το παιχνίδι».