Βαθμολογία

«Μεταγραφές ουσίας τον Ιανουάριο»

Για το επεισόδιο Λόπεθ - Καλαϊτζίδη μίλησε ο βοηθός προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Κώστας Γεωργιάδης, μετά το 0-0 με την Παναχαϊκή. Παράλληλα, προανήγγειλε μεταγραφες και αποχωρήσεις, ενώ παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη στο σχεδιασμό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Γεωργιάδη:

Για το περιστατικό με τον Λόπεθ: «Αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Ο κ.Καλαϊτζίδης και ο Λόπεθ είναι εκρηκτικοί άνθρωποι. Ο κόουτς του είπε να κάνει μεγάλη μεταβίβαση, ο Λόπεθ είπε ότι δεν είδε τον αντίπαλο, ήρθαν κοντά και μετά έφυγαν αγκαλιά χαμογελαστοί. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν».

Για το ματς και τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν: «Είχαμε να αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα που βρισκόταν ψηλά στην βαθμολογία, μια ομάδα με συνοχή και ενέργεια στο παιχνίδι της. Ημασταν τυχεροί που είχαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα, προσπαθήσαμε ορθολογικά να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα. Δημιουργήσαμε λίγες φάσεις αλλά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την τεράστια προσπάθεια και μπορέσανε να ανταπεξέλθουνε στην δυναμική της Παναχαϊκής. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η νίκη, οφείλουμε να τους ενισχύσουμε τον Ιανουάριο με μεταγραφές ουσίας.

Η κούραση έπαιξε ρόλο αλλά ήταν και για τις δύο ομάδες. Εχουμε κάνει ήδη συζητήσεις για τις μεταγραφές και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν νεότερα. Εγιναν λάθη το καλοκαίρι, θα μπορούσαν να ήταν και άλλοι παίκτες μαζί μας και να ήταν να βοηθήσουν. Σίγουρα πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη για τον σχεδιασμό που κάναμε και θέλαμε. Όταν έρχεται ένας ποδοσφαιριστής έρχεται και δεν δίνει τα αναμενόμενα, πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Αποκτήθηκαν κάποιοι που δεν ήταν χρήσιμοι, θα φύγουν 4-5 παίκτες, κατά πάσα πιθανότητα ο Μιλοσάβλιεφ θα είναι μέσα σε αυτούς.

Εγινε μια αλλαγή γιατί θεωρήσαμε πως δεν θα άλλαζε κάτι, τα παιδιά είχαν καλό ρυθμό και μόνο κακό θα κάναμε αν αλλάζαμε κάποιον παίκτη. Η δική μας η ομάδα είναι δομημένη με το να προσπαθήσουμε να διασπάσουμε ορθολογικά την αντίπαλη άμυνα. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, έχουμε παίξει το ¼ του πρωταθλήματος και είμαστε μόνο έξι βαθμούς πίσω από την 2η προνομιούχο θέση. Εχουμε λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και να ενισχυθούμε».