Βαθμολογία

«Βαθμός σαν τρίποντο ψυχολογίας»

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία κόντρα στον Άρη εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Παναγιώτης Γκουτσίδης. Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε το εντός έδρας 0-0 με τους πρωτοπόρους, σημειώνοντας πως αυτός ο βαθμός που πήραν είναι σαν «τρίποντο». Αναλυτικά:

«Πραγματικά σήμερα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ένα μεγάλο όνομα με μεγάλη δυναμική και εξαιρετικούς παίκτες, που από το τίποτα μπορούν να βάλουν γκολ. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Περιορίσαμε τον Άρη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρώτος στόχος είναι να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Είπα στα παιδιά ότι είναι ένας βαθμός αλλά σαν τρίποντο ψυχολογίας. Εύχομαι στον Άρης καλή συνέχεια και να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για την αγωνιστική ταυτότητα του Παναιγιάλειου: «Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου έβγαλε πράγματα. Στο αμυντικό μας παιχνίδι έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, και αυτό που μας μένει είναι το επιθετικό κομμάτι, κυρίως στη κατοχή και τη μεταφορά μπάλας. Οι ευκαιρίες όλες χάνονται και όλες μπαίνουν».