Βαθμολογία

«Υπάρχουν παιδιά που δε μπορούν...»

Στην εμφάνιση κάποιων παικτών στάθηκε ο Δημήτρης Σπανός, στην ισοπαλία του Άρη με τον Παναιγιάλειο. Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε σε αυτό το αποτέλεσμα (0-0), τονίζοντας πως το ματς στο τέλος έγινε ρουλέτα και ότι υπάρχουν παίκτες που δεν μπορούν να σηκώσουν το «βάρος» της φανέλας του Άρη. Αναλυτικά:

«Δεν ξέρω αν περάσουν κάποιοι αντίπαλοι από εδώ. Ήρθαμε με όρεξη να πιέσουμε, αλλά 4-5 εξόφθαλμες φάσεις που είχαμε, δε καταφέραμε να τις τελειώσουμε. Όταν φτάνει σε αυτό το σημείο, πήγαμε στο τέλος να χάσουμε και το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, να ηρεμήσουμε τώρα γιατί μας έλειψε η ηρεμία σήμερα, και μετά τις γιορτές θα επανέλθουμε. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο».

Για το αν ήταν τυχερός ο Αρης στο τέλος: «Άτυχος είναι. Έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι γιατί είχαμε 4-5 ευκαιρίες. Όταν βάζεις το παιχνίδι στη ρουλέτα, μπορεί να είναι και έτσι όπως τα λες».

Για την αλλαγή του Καπνίδη: «Δεν τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Όταν φτάνεις στο 83', και κάνεις αυτό που έκανα, είναι το τελευταίο που μπορεί να κάνει ένας προπονητής για τη νίκη».

Για το επιθετικό παιχνίδι που κόντεψε να στοιχίσει στον Αρη: «Το είπα και με τον ΟΦΗ. Όταν κάνεις ευκαιρίες δε πρέπει να το χάσεις. Σήμερα κινδυνεύσαμε. Άλλο να έρθει 0-0 και άλλο να το χάσεις έτσι».

Για τις μεταγραφές: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι, αλλά θα μιλήσω με τον πρόεδρο και τον τενχικό διευθυντή. Υπάρχουν παιδιά που δε μπορούν, και αυτό φαίνεται χωρίς να είσαι προπονητής».