Βαθμολογία

Κάιπερς: «Αξίζουμε πολλά περισσότερα»

Ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε από πλευράς Εργοτέλη στη συνέντευξη τύπου, με τον παίκτη της ομάδας να μιλάει στα αγγλικά, αλλά χωρίς να υπάρχει μεταφραστής από την κρητική ομάδα.

Ο άσος των Κρητικών ανέφερε ότι η ομάδα αξίζει πολλά περισσότερα, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Εργοτέλη και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε ότι επ ουδενί δεν πρόκειται να τα παρατήσουν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κάιπερς:

«Ήρθα από μία άλλη χώρα να παίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δεν γνώριζα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλά είναι τα πράγματα στον Εργοτέλη. Δυστυχώς μετά από εννέα αγωνιστικές δεν έχουμε νίκη, αλλά μπορώ να σας πω ότι αξίζουμε πολλά περισσότερα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, αλλά μία απόφαση τα άλλαξε όλα. Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές τις προηγούμενες εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα όλοι κάνουμε σπουδαία δουλειά. Έχουμε πολλές άσχημες αποφάσεις εναντίον μας, αλλά δεν τα παρατάμε. Είμαι σίγουρος ότι μετά τη διακοπή θα καταφέρουμε να πάρουμε αποτελέσματα που αξίζουμε και έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε».