Βαθμολογία

Γκώνιας: «Μας αφαίρεσαν το δικαίωμα να κερδίσουμε»

Με την διαιτησία τα έβαλε ο τεχνικός του Εργοτέλη Τάκης Γκώνιας κατά την διάρκεια των δηλώσεων του στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο έμπειρος τεχνικός των Κρητικών αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη στη συνέχεια αναφέρθηκε στην διαιτησία και η οποία αφαίρεσε το δικαίωμα από την ομάδα του να διεκδικήσει τη νίκη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού του Εργοτέλη:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη και εύχομαι καλή συνέχεια. Όσο για εμάς, ξεκινήσαμε τέλεια το παιχνίδι, πετύχαμε ένα πανέμορφο τέρμα, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να πετύχουμε και δεύτερο και μετά για άλλη μία αγωνιστική άλλοι παράγοντες που απλά είναι υπεύθυνοι να διεκπαιρεώνουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, το καταστρέφουν και αφαιρούν από την ομάδα μας για μία ακόμα φορά το δικαίωμα να κερδίσει.

Δεν θέλω να πω τίποτα από το πέναλτι και μετά. Τα είδατε, φαντάζομαι να τα γράψετε, γιατί με τις τιμωρίες που έχουν γίνει φέτος και σε μένα και στην ομάδα μας είναι πρωτοφανείς. Με αποκορύφωμα την αποβολή μου, γιατί έδωσα πάσα να παίξουν γρήγορα τη μπάλα, γιατί δεν υπήρχαν ball boys στο γήπεδο! Συγχαρητήρια στους κυρίους αυτούς».

Σε ερώτηση για την αλλαγή στην αλλαγή:

«Είχε πρόβλημα μυικό».