Βαθμολογία

«Θα είχα παραιτηθεί αν δεν εξελισσόμασταν»

Χρόνο ζήτησε ο Τάκης Γκώνιας, καθώς η ομάδα του, όπως δήλωσε, βελτιώνεται παιχνίδι το παιχνίδι. Ο τεχνικός του Εργοτέλη, μετά τη νέα απώλεια βαθμών, στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, ώστε να έρθει και η συγκομιδή βαθμών.

Αναλυτικά: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που χτίζεται και χρειάζεται χρόνο. Όπως όλοι μπορούν να διακρίνουν σε κάθε παιχνίδι είναι καλύτερος και σε όλα κατά ομολογία των αντιπάλων ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο, όπως το πέναλτι σήμερα που θα άλλαζε εντελώς τον αγώνα, καθώς θα έμεναν με δέκα οι αντίπαλοι. Το ίδιο και με τη φάση του Σταματάκου που ήταν αποβολή.

Όταν χτίζεται μια ομάδα, γίνονται και λάθη που δυστυχώς τα πληρώνουμε. Μιλώ για τον Βογιατζή που έκανε ένα λάθος με τον Άρη και ένα σήμερα που μπορεί να τα έχουμε πληρώσει, αλλά είναι ένα παιδί που έχει τεράστια βελτίωση και έχει πέσει μεγάλο βάρος πάνω του, όπως και στον Λαδά. Σε κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλός και όπως και ο Λαδάς που απέδειξε σήμερα πως μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Και τα δύο αυτά παιδιά έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα

Παίξαμε μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα, είναι καλοδουλεμένη, με καλό προπονητή και εύχομαι να πετύχει το στόχο της. Αυτό που κάνουν τα δικά μας παιδιά με το βαθμολογικό βάρος που έχουν, είναι καλύτεροι από αγώνα και σε αγώνα και πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Ζητάω και τη στήριξη από τον κόσμο. Την έχουν ανάγκη και ανυπομονώ τις αντίστοιχες αγωνιστικές του δευτέρου γύρου για να δείτε τη συγκομιδή των βαθμών που θα έχουμε.

Αν έβλεπα ότι η ομάδα δεν έχει την απαιτούμενη εξέλιξη και αν δεν υπήρχε θα δήλωνα παραίτηση. Μόνο σε κάποια συγκεκριμένα ματς δεν το έχουμε. Στον αγώνα με το Αίγιο η αντίπαλη ομάδα μπήκε δυο φορές στην περιοχή μας. Προσπαθούμε με την αμυντική μας λειτουργία να μην βάζουμε τον αντίπαλο στην περιοχή μας και το καταφέρνουμε».