Βαθμολογία

Εκτός έδρας νίκη για το Μαυροβούνι, 1-3 το Ελευθεραί (PICS)

Το Μαυροβούνι πέρασε από το Ελευθεραί με σκορ 1-3 και έτσι συνέχισε δυναμικά για την συνέχεια της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολλές οι απουσίες για τους γηπεδούχους που τελικά τους κόστισαν. Στο 20’ σουτ καλό του Θεοδώρου πέρασε άουτ για τους γηπεδούχους. Στο 25’ ο Ακριβόπουλος για το Μαυροβούνι έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και έδιωξε ο Κραβαρίτης.

Στο 40’ λανθασμένη απομάκρυνση της μπάλας από τον Κραβαρίτη, εκμεταλλεύτηκε ο Παλάσκας που ανατράπηκε από τον Κολοβό αλλά ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το ματς. Στην συνέχεια της φάσης ο Πεζής με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη στο 49’ μοναδικό χαμένο τετ α τετ του Παλάσκα, αφού έδιωξε ο Κραβαρίτης. Στο 51’ η σέντρα βγήκε από τον Ακριβόπουλο και ο Τριάντης με σουτ έκανε το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπατζέλας έκανε και το 0-3. Στο 56’ μείωσαν οι γηπεδούχοι όταν ο Μέκρας Γ. έκανε τη σέντρα και ο Ράχης με ωραίο σουτ το 1-3. Στη συνέχεια το Ελευθεραί είχε ευκαιρίες. Στο 83’ ο Μαυρουδής Α. έβγαλε τη σέντρα και τετ α τετ ο Θεοδώρου, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 85’ κάθετη πάσα από τον Πεπόσι, ο Κολοβός πάλι δεν σκόραρε και στο 90’ ο Μαυρουδής Α. έβγαλε ωραία σέντρα, η κεφαλιά του Κολοβού πέρασε δίπλα από το δοκάρι.  

Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Κραβαρίτης, Μαυρουδής Α., Μάστορας (55’ Τσούντζουρας), Κολοβός, Μέκρας Χ., Μέκρας Γ. (55’ Ντελόπουλος), Θεοδώρου, Ρουμελιώτης, Καββαδίας, Μαυρουδής Γ., Ράχης (75’ Πεπόσι).

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Γερμάνης, Μαντζαφούλης, Σάπιος, Σιδέρης (54’ Μπάγκας Α.), Μπάγκας Δ., Μπατζέλας, Κολιοφούτης, Τριάντης, Ακριβόπουλος (89’ Ξεζώνοτος), Πεζής (85’ Πάτας), Παλάσκας (90’ Χατζής).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Γκαρέλης, Δημεράς.