Βαθμολογία

Μπεκατώρος – Κουσίδης στον Καραϊσκάκη!

Δυο γνώριμους επέλεξε ο αρτινός σύλλογος για να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου! Την ευκαιρία να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά με δυο γνώριμους παίκτες είχε ο Καραϊσκάκης και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Συγκεκριμένα, ο αρτινός σύλλογος έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Μπεκατώρο και Νίκο Κουσίδη.

O Αλέξανδρος Μπεκατώρος πήγε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στην αρτινή ομάδα από τον Πανθρακικό της Football League, όμως το καλοκαίρι αποχώρησε για τον Αχαρναϊκό, ο οποίος στη συνέχεια διαλύθηκε κι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος. Ο Μπεκατώρος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ατρόμητο Κ20, Ιωνικό, Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Ερμή Ζωνιανών, Παθρακικό και ΑΕ Καραϊσκάκη.

Από την άλλη, επιστροφή στην Ελλάδα για το Νίκο Κουσίδη, που έχει συμφωνήσει με την ΑΕ Καραϊσκάκης για να ενισχύσει την προσπάθεια της στην Football League από τον Ιανουάριο και μετά. Ο Ηρακλειώτης μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στην φινλανδική Γιάρο, από πού αποχώρησε πριν από μερικές μέρες. Και οι δυο παίκτες βρέθηκαν το Σάββατο στις εξέδρες του γηπέδου Αγίων Αναργύρων και παρακολούθησαν τον αγώνα με αντίπαλο τα Τρίκαλα.