Βαθμολογία

Παπαβασιλείου: «Να αλλάξουμε νοοτροπία»

Είχε τις δικές της καλές στιγμές με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Λουκίνα, δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ και τελικά η Α.Ε. Καραϊσκάκης ηττήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/12) από τα Τρίκαλα με ένα τέρμα του Καπού προς το φινάλε.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σάκης Παπαβασιλείου είπε πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και έστειλε το μήνυμα εν όψει της συνέχειας υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να αλλάξει η ομάδα του εικόνα κυρίως στα εκτός έδρας εν όψει Καλλιθέας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα, μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς όμως με την εικόνα που παρουσιάσαμε, δείξαμε ότι δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλο. Βγάλαμε πάθος και ψυχή. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, με πιο κλασική το δοκάρι του Λουκίνα στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν μια ομάδα δεν προηγείται, δεν σημειώνει κάποιο τέρμα, κινδυνεύει αυτόματα να χάσει και το παιχνίδι. Όπως έγινε και σήμερα.

Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε εδώ και δύο μήνες. Είμαστε νέα ομάδα, αλλά μέρα με την μέρα παρουσιάζουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό πάντως που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία εκτός έδρας. Να παίξουμε με το ίδιος πάθος που παίξαμε σήμερα, να βάλουμε τα πόδια στην φωτιά. Γυρίζουμε σελίδα, κοιτάμε μπροστά. Νε ευχηθώ στην ομάδα των Τρικάλων και στον κ. Αντωνίου, να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο».

Τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Καραϊσκάκης εκπροσώπησε ο Χάρης Ραχιώτης: «Στο παιχνίδι είχαμε τις σημαντικότερες φάσεις, να πετύχουμε κάποιο γκολ. Σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας. Βγάζουμε πάθος. Όπως είπε και ο προπονητής μου πρέπει να το κάνουμε και εκτός έδρας. Και πιστεύω ότι θα γίνει και αυτό. Συνεχίζουμε, ψηλά το κεφάλι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και περιμένουμε και ακόμα περισσότερο».