Βαθμολογία

Αντωνίου: «Μία φορά μας χαμογέλασε η τύχη»

Σημαντικό διπλό έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου (16/12) με 1-0 τα Τρίκαλα στην Άρτα επί της Α.Ε. Καραϊσκάκης. Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο οι Θεσσαλοί βρήκαν το γκολ με τον Καπό προς το φινάλε και έφυγαν έτσι με το τρίποντο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σωτήρης Αντωνίου συνεχάρη τους παίκτες του για το αποτέλεσμα και προσέθεσε πως το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Ακόμη, αναφέρθηκε στη φάση του δοκαριού των γηπεδούχων τονίζοντας ότι για μία φορά φέτος η τύχη ήταν με το μέρος του ΑΟΤ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το πρώτο πράγμα που οφείλω να πω, είναι να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Α.Ε. Καραϊσκάκης για την άψογη φιλοξενία που είχαμε. Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό, με πολλές μονομαχίες σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Και οι δύο ομάδες φάνηκε από την έναρξη του αγώνα ότι παίζανε καθαρά για τη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με την ομάδα του Καραϊσκάκη να έχει μια καλή ευκαιρία, αλλά και εμείς είχαμε την ευκαιρία να σημειώσουμε ένα τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όσο πέρναγε η ώρα και το γήπεδο γινόταν πιο βαρύ, θεωρώ ότι η ομάδα που θα έβαζε πρώτη τέρμα, θα ήταν και αυτή η οποία θα έπαιρνε το παιχνίδι. Σταθήκαμε τυχεροί στην φάση του δοκαριού, επιτέλους εκεί μια φορά η τύχη μας χαμογέλασε, αλλά νομίζω πως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και μιλάω για την δική μου ομάδα, το ψυχικό σθένος που δείξανε οι ποδοσφαιριστές μου καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι σε ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο, πήραμε ένα πάρα πολύ μεγάλο διπλό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και στην χρονική στιγμή στην οποία βρισκόμαστε.

Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για αυτή τη νίκη που κάνανε, το αξίζουν πραγματικά. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές από την έναρξη του πρωταθλήματος, με πάρα πολύ πίεση, την έχουμε αντέξει την πίεση και αγωνιστικά και διοικητικά, αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια, μια γροθιά και απο 'δω και στο εξής ξεκινάει ένα διαφορετικό πρωτάθλημα για όλους.

Η νίκη είναι εξάποντο για εμάς και μας ανεβάζει αυτή τη στιγμή αρκετά ψηλά και στην βαθμολογία, αλλά πάνω απ’όλα και στο κλίμα που έχουμε δημιουργήσει μέσα στα αποδυτήρια. Πάλι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη. Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στην στήριξη του κόσμου, που μέσα στην βροχή μας έδωσε ενέργεια, ειδικά στους ποδοσφαιριστές».