Βαθμολογία

Πετράκης: «Ήρθαμε προετοιμασμένοι»

Με την ισοπαλία φεύγει από τη Δράμα ο ΑΟΧ-Κισσαμικός, ο οποίος έκανε την έκπληξη το απόγευμα του Σαββάτου (16/12) παίρνοντας 1-1 από τη Δόξα παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Πετράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του και το αποτέλεσμα τονίζοντας πως είχε σημαντικές απουσίες η ομάδα του, ενώ προσέθεσε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η Δόξα έχει από τα ποιοτικότερα ρόστερ, μεγάλη ιστορία και δυναμική σαν ομάδα. Ήρθαμε σήμερα αρκετά προετοιμασμένοι. Και στα δύο ημίχρονα περιορίσαμε τον αντίπαλο. Στο πρώτο είχαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο παρά το γκολ που δεχθήκαμε δεν τα παρατήσαμε, είχαμε δοκάρι και δίκαια ισοφαρίσαμε.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο βάσει ευκαιριών και εικόνας. Ήρθαμε στην Δράμα χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες. Αυτό δείχνει πως έχουμε ποιοτικό ρόστερ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Μηνάς Χαλκιαδάκης: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και το αφιερώνουμε στα παιδιά που έλλειπαν. Υπήρξαν φάσεις και για τις δύο ομάδες. Ήμασταν καλά διαβασμένοι. Η Δόξα ίσως είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και γι αυτό η ισοπαλία που αποσπάσαμε παίρνει αξία».