Βαθμολογία

Διγκόζης: «Υπάρχει ακόμη δρόμος»

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Δόξα Δράμας, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (16/12) περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1 με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό μην μπορώντας να αντιδράσει μετά την ισοφάριση.

Ο Άγγελος Διγκόζης στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως ακόμη υπάρχει δρόμος και πως όλα είναι ανοιχτά, ενώ ξεκαθάρισε πως έως τώρα δεν είχε ασχοληθεί με τις μεταγραφές, κάτι που θα κάνει τώρα με τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το σημερινό αποτέλεσμα μας αφήνει στεναχωρημένους. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να φθάσουμε στη νίκη. Βρήκαμε μία ομάδα που αγωνίστηκε κάτω από το κέντρο. Προσπαθήσαμε να την διασπάσουμε από τα πλάγια, τα καταφέραμε, χωρίς να κάνουμε τη μεγάλη ευκαιρία.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαμε την κατοχή. Περιορίσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Σημειώσαμε το γκολ και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για δεύτερο. Δεχθήκαμε την ισοφάριση σε ένα χρονικό σημείο που ο τερματοφύλακάς μας δεν έχει πιάσει τη μπάλα!

Υπάρχει ακόμη δρόμος. Πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Επέλεξα τον Ματσούκα για λόγους τακτικής. Δεν έχω μιλήσει για μεταγραφές, θα ήταν άδικο γι’ αυτά τα παιδιά, αλλά τώρα στο κενό του πρωταθλήματος θα το κάνω».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Γκότοβος: «Είμαστε δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα. Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε αγωνιστικά. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Σηκώνουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του.

Χρειάζεται λίγο υπομονή. Έχουμε δείξει καλά δείγματα. Μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα και στο τέλος θα ανταμειφθούμε. Δεν έχω δει διαφορά από τις άλλες ομάδες. Η διάρκεια και τα αποτελέσματα θα κρίνουν τα πάντα».