Βαθμολογία

Προσφυγή Κισκαμπάνη

O Φώτης Κισκαμπάνης αποχώρησε από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε δώσει διορία στη διοίκηση για να πληρωθεί και από τη στιγμή που αυτό δεν συνέβη, έκανε γνωστό ότι αποχωρεί.

Ωστόσο, η κίνηση της ΠΑΕ να τον χαρακτηρίσει αδικαιολόγητο απόντα έφερε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News την κατάθεση προσφυγής από την πλευρά του Κισκαμπάνη την Πέμπτη (14/12). Με την προσφυγή του αυτή διεκδικεί τα δεδουλευμένα της φετινής σεζόν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίδιος έχει στα χέρια του έγγραφα που πιστοποιούν ότι είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Σε επικοινωνία που είχε το FL News με τον 35χρονο αμυντικό, ο Κισκαμπάνης δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα. Το μόνο που είπε ήταν ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια και ότι έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από τη θητεία του στη θεσσαλική ομάδα. Σημείωσε ότι σέβεται απόλυτα την προσπάθεια των πρώην συμπαικτών του και τη δύσκολη συνέχεια που έχουν στο πρωτάθλημα, οπότε θα πρέπει να επικεντρωθούν αποκλειστικά εκεί.