Βαθμολογία

Την επόμενη εβδομάδα οι εκδικάσεις στη Β' Εθνική

Νέα αναβολή πήραν οι εκδικάσεις που αφορούν τρεις ΠΑΕ της Β' Εθνικής. Η πιο σημαντική αφορά την τύχη της αναμέτρησης του ΑΟΧ-Κισσαμικού με τη Βέροια που δεν είχε διεξαχθεί λόγω καθυστερημένης άφιξης της ομάδας της Ημαθίας και αρχικά ήταν αν συζητηθεί στις 6 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω των επεισοδίων στην πορεία μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο αναβλήθηκε.

Το ίδιο συνέβη και για την υπόθεση της Α.Ε. Καραϊσκάκης που δεν είχε δηλωμένο προπονητή με δίπλωμα UEFA Pro, αλλά και για αυτή του Άρη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του.

Όπως ενημέρωσε την Παρασκευή (15/12) η Ένωση Β' Εθνικής, οι υποθέσεις θα εκδικαστούν τελικά την Τετάρτη (20/12). Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι οι υποθέσεις των ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ και ΠΑΕ ΑΡΗΣ οι οποίες είχανε αναβλήθεί την Τετάρτη 6/12/2017, θα εκδικαστούν την Τετάρτη 20/12/2017 και ώρα 16:30».

Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα απολογηθεί και ο Αχαρναϊκός, με την κλήση, βέβαια, να είναι τυπική μετά την αποβολή του από το πρωτάθλημα. Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

1) την Τετάρτη 20/12/2017 και ώρα 16:30 την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ για παράβαση των άρθρων 1 περ.δ' του Παραρτήματος Α' του Π.Κ, σε συνδυασμό με το άρθρο 77Α§3 του ν.2725/99».