Βαθμολογία

«Απουσιάζει αδικαιολόγητα ο Κισκαμπάνης»

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει σχετικά με τον Φώτη Κισκαμπάνη εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Όπως αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ο έμπειρος αμυντικός απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις της ομάδας, ενώ έχει εξοφληθεί για την περασμένη σεζόν. Αναλυτικά, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν τον ποδοσφαιριστή Φώτη Κισκαμπάνη. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις της ομάδας. Ενημερώνουμε πως δεν υπήρξε αποχή του ποδοσφαιριστή από την προπόνηση της Δευτέρας, καθώς αυτή δεν πραγματοποιήθηκε αφού η ομάδα συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα με το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας και όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν, παρακολούθησαν το παιχνίδι ως φίλαθλοι! Αναφορικά με οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς τον κ. Κισκαμπάνη διευκρινίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής έχει εξοφληθεί τα οφειλόμενα της προηγούμενης σεζόν από τη νυν διοίκηση.

Κάνουμε γνωστό πως υπάρχει συμφωνία η οποία και τηρείται από το αγωνιστικό τμήμα, το οποίο αναμένει την άφιξη του κ. Κλάους Μίλερ στις 22 Δεκεμβρίου για να κλείσει το έτος όπως αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά την οικονομική συμφωνία της ΠΑΕ με τον κ. Βασίλη Μπούρμπο ενημερώνουμε πως ο κ. Μίλερ κατέβαλε προ ολίγων ημέρων ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών, γεγονός το οποίο η ΠΑΕ δε θέλησε να διατυμπανίσει.

Η ομάδα μας παραμένει προσηλωμένη στην προετοιμασία για τον εκτός έδρας κρίσιμο αγώνα με τη Βέροια και δεν πτοείται από προσκόμματα στη φετινή της προσπάθεια.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. ΠΑΕ Αναγέννηση»