Βαθμολογία

Φαν Γκάαλ: «Βαρετό το ποδόσφαιρο του Μουρίνιο»

Δηλώσεις στην Daily Mirror έκανε με αφορμή την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την συμπολίτισσα της Σίτι, ο πρώην τεχνικός των "μπέμπηδων" Λουίς Φαν Γκάαλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν ιδιαίτερα σκληρός για τον προπονητή της Γιουνάιτεντ αναφέροντας ότι το ποδόσφαιρο της ομάδας είναι βαρετό επί ημερών του Πορτογάλου.

Βέβαια όπως ανέφερε δεν έχει κανένα προσωπικό θέμα με τον Special One, αλλά με τον Γουντγουάρντ, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Φαν Γκάαλ:

«Θα προτιμούσα να βλέπω τη Σίτι από την Γιουνάιτεντ. Χρειάζεσαι ποιότητα στην ομάδα και είναι ξεκάθαρο πως η Σίτι έχει καλύτερη ομάδα. Αν με ρωτήσεις πώς τα πήγα στην Γιουνάιτεντ, θα έλεγα ότι ήταν η καλύτερη χρονιά μου, δεδομένων των συνθηκών. Παίζαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν είναι το ποδόσφαιρο που εκτιμούν στην Αγγλία. Και τώρα, βλέποντάς την, πιστεύω πως δεν ασκείται αρκετή κριτική στον Μουρίνιο του οποίου το ποδόσφαιρο είναι μακράν πιο βαρετό. Αυτός (ο Μουρίνιο) δεν είναι κακός άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, είναι ένας συμπαθητικός τύπος. Ήταν ο βοηθός μου στην Μπαρτσελόνα. Είχα περισσότερα προβλήματα με τον Γουντγουάρντ. Δεν συζητούσε τίποτα μαζί μου –και μαζί μου μπορείς να μιλήσεις για τα πάντα».