Βαθμολογία

Η ανθρωπιά νικήτρια στη Καρδίτσα

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη ήταν ο νικητής του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στην Αναγέννηση και στο 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας το πρωί της Δευτέρας.

Πιστές στο ραντεβού τους οι δύο ομάδες έδειξαν στην πράξη το κοινωνικό τους πρόσωπο, με τον σκοπό να είναι ιερός καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας και το Σπίτι της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης. Με την σκεπαστή κερκίδα του σταδίου να φιλοξενεί κυρίως μαθητές, οι δύο ομάδες έστειλαν το κοινωνικό τους μήνυμά συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής αντί εισιτηρίου.

Στο γήπεδο παρόντες ήταν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τσιάκος, ο γενικός διευθυντής της Αναγέννησης κ. Μπλέτσας, ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ κ. Τσίρας και ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Παπανούσκας. Επίσης το «παρών» έδωσαν οι αντιπεριφερειάρχης κ. Μάττας, αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Διαμαντή και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας κ. Κορέλας.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού βραβεύτηκε από το 2ο ΕΠΑΛ για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Καρδίτσας ο Σωκράτης Μπουντούρης, ενώ βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Τζέλλος και Κρανής που υπήρξαν μαθητές του ΕΠΑΛ. Επίσης τιμήθηκε ο χορηγός της διοργάνωσης κ. Κρανής ενώ μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα απονεμήθηκαν σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Σε ότι αφορά τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο η Αναγέννηση ήταν η ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 5-1. Το 2ο ΕΠΑΛ προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μπακρατσά, ενώ για την Αναγέννηση χρίστηκαν σκόρερ οι Κορέλας (2), Χαντζής, Παπαευθυμίου και Πλούμης.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γεωργαντζάς, Τζέλλος, Μούτσιος, Φλεβάρης, Κρανής, Μπούσδρας, Παπαευθυμίου, Μορέλλας, Χαντζής, Λούμης, Μασούρας.

2ο ΕΠΑΛ: Γκιολένα, Μαντζιάρας, Πολύζος, Πολυχρονίδης, Τουλιάς, Λουκάι, Μπακρατσάς, Μετούσι, Χότζα, Καλαμπάκας, Ξυφώλης, Μπαμπλέκης, Παπακώστας, Αδάμος, Μαλλιώρας, Μπαντάς, Νταλούμης, Πλατογιάννης, Τσιγαρίδας, Χουλιάρας.