Βαθμολογία

«Σάμι γιάτρεψε την πληγή...»

Μόνο με συμπάθεια δεν βλέπουν τον Τάκη Γκώνια οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη, που «χτύπησαν» ξανά τη Δευτέρα (11/12) και ζήτησαν από τον Μαγκέντ Σάμι να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι «Daltons» χαρακτηρίζουν πληγή τον 46χρονο τεχνικό και στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για «ποδόσφαιρο αλά Μπαρτσελόνα και με άμυνα Κουκουβάουνες».

Αναλυτικά: «Πέρασαν κιόλας 7 αγωνιστικές και εμείς μέχρι τώρα με όση δύναμη διαθέτουμε ήμασταν εκεί, γραφικοί στις επάλξεις. Για πολλούς αυτοί οι λίγοι που το μόνο που έμαθαν είναι να αγαπούν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και να στέκονται δίπλα του... Μέχρι τώρα εμείς ελπίζαμε ότι θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα! Όμως ένας κακός διαχειριστής έχει επιλέξει να μην μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα...

Με δηλώσεις άρες μάρες κουκουνάρες λες και εμείς είμαστε στραβοί, προσπαθεί να ξεγελάσει και τον εαυτό του. Δηλώνουμε, λοιπόν, ότι η φωνή της λέσχης θα σιγήσει για τις επόμενες αγωνιστικές ως ότου ο δήθεν προπονητής με το ποδόσφαιρο αλά Μπαρτσελόνα και με άμυνα Κουκουβάουνες να απομακρυνθεί απο τον πάγκο του αγαπημένου μας σωματείου. Θα ρθουμε κόντρα σε κάποιους, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Τέλος να διευκρινίσουμε ότι αναγνωρίζουμε όλα τα θετικά σημεία της έλευσης του Αιγύπτιου στην ομάδα μας στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας μας, όμως η επιλογή του προπονητή που δεν είναι σίγουρα δικιά του μάλλον κακό μόνο προκαλεί σε ό,τι αφορά το πρεστίζ και το γόητρο της ομάδας μας! Αγαπητέ κύριε Μαγκέντ Σάμι σε σεβόμαστε, σε εκτιμούμε γιάτρεψε την πληγή!».