Βαθμολογία

«Αυταπάρνηση και αυτοθυσία...»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη, όπως την χαρακτήρισε νίκη κόντρα στον ΟΦΗ ήταν ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο τεχνικός των Αχαιών μίλησε μετά το «διπλό» με 2-1 στην Κρήτη, τονίζοντας πως είναι χαρούμενοι για το «τρίποντο», αλλά κι ότι αλλάζουν άμεσα σελίδα και κοιτούν πλέον το επόμενο ματς. Αναλυτικά:

«Ευτυχώς προηγηθήκαμε νωρίς. Κρατήσαμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε την μπάλα και είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αυταπάρνηση, αυτοθυσία και το αγωνιστικό πνεύμα. Κάναμε μία μεγάλη νίκη. Το ματς τελείωσε. Είναι παρελθόν. Σκεφτόμαστε το επόμενο.

Ευχαριστώ τους φίλους μας που ήρθαν να μας βοηθήσουν και ένα τεράστιο μπράβο σε όλους. Ο ΟΦΗ είναι τεράστια ομάδα και του εύχομαι καλή επιτυχία. Έχει καλή ομάδα και καλό προπονητή. Με εξαίρεση την κεφαλιά στο τέλος νομίζω ότι δεν κινδυνεύσαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε.

Δεν αναπροσαρμόζουμε τους στόχους μας. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Χτίζουμε μια ομάδα, προσπαθούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και έχουμε ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών. Η σκέψη μας είναι κάθε εβδομάδα στο ματς που ακολουθεί».