Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη στο Ηράκλειο για Παναχαϊκή, 1-2 τον ΟΦΗ

Μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα (9/12) η Παναχαϊκή που επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Football League.

Σε ένα παιχνίδι ομάδων που διεκδικούν την άνοδο και που η θέση τους είναι στη μεγάλη κατηγορία, οι Πατρινοί με τα τέρματα των Φωτάκη, Μακρυδημήτρη έφτασαν στη νίκη, ενώ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Ο πρώην μέσος της ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 50' ο Μακρυδημήτρης με σουτ έκανε το 0-2 δείχνοντας ότι το ματς είχε τελειώσει. Όμως οι νησιώτες μείωσαν με κεφαλιά του Κουσκουνά στο 55', ενώ στις καθυστερήσεις ο Χαντί με κεφαλιά είχε δοκάρι χάνοντας έτσι την δυνατότητα για να σώσει τον βαθμό για την ομάδα του.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (41′ Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Πουρτουλίδης (46′ Λεάλ), Χαντί, Όγκμποε (61′ Κουτσιανικούλης), Ορτέγκα, Κουσκουνάς.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολιμός, Γκίνο, Σωτηράκος, Στεργίδης (80′ Πολυχρόνης), Φωτάκης, Αποστολόπουλος (67′ Ελευθεριάδης), Μουστακόπουλος (61′ Mπουτζίκος), Μακρυδημήτρης, Μωραΐτης, Φουρλάνος.