Βαθμολογία

«Δεν υπάρχει φαβορί»

Το παιχνίδι της Δόξας Δράμας με τον Άρη σχολίασε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός σύμβουλος της Σπάρτης και πρώην προπονητής των «μαυραετών» μίλησε στον «Metropolis 95.5» για το μεγάλο ματς των «κιτρινόμαυρων» με τους «μπιανκονέρι», τονίζοντας πως στην εν λόγω αναμέτρηση δεν υπάρχει φαβορί. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι της Δόξας με τον Αρη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κυρίως για τον Αρη, αγωνιστικά είναι σε καλύτερη κατάσταση όμως η Δόξα θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου της και θα είναι παθιασμένη για τη νίκη. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έκανε πολύ καλές μεταγραφές η Δόξα και όταν δεθεί η ομάδα θα γίνει ακόμη καλύτερη. Η άμυνα της Δόξας θα δυσκολέψει τον Αρη, όμως και οι κίτρινοι έχουν πολύ καλή επίθεση. Δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι της Δράμας, ο Αρης είναι φαβορί για την άνοδο. Πέρυσι λειτούργησε λανθασμένα για ό,τι ήθελε να κάνει, είδε τα κενά του και έκλεισε και έτσι θεωρώ πως είναι το φαβορί».

Για το ποιος μπορεί να ακολουθήσει τον Αρη στην Σούπερ Λιγκ: «Ο ΟΦΗ όπως δείχνει μέχρι στιγμής, η Παναχαϊκή που έχει νεαρούς παίκτες, έχει τρομερό ενθουσιασμό και αν καταφέρει να κρατηθεί μέχρι τέλους, τα Τρίκαλα ίσως να συνέλθουν αργότερα καθώς έχουν εξαιρετικό ρόστερ και η Δόξα όταν δέσει».

Για το αν μπορεί η Δόξα να πάρει το εισιτήριο για την Σούπερ Λιγκ: «Οι ομάδες δεν φτιάχνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Η Δόξα φέτος άφησε 20 παίκτες και αγόρασε άλλους 20. Είναι έμπειροι οι παίκτες και συμπληρώνουν τα κενά της χημείας που λείπει. Όμως και η Δόξα θέλει το χρόνο της, είναι θέμα χρόνου πότε θα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ και το έλεγα και πέρυσι στον κ.Μπύρο. Είναι ένας επιχειρηματίας πολύ επιτυχημένος που τώρα μαθαίνει το ποδόσφαιρο, καταλαβαίνει τι γίνεται, είναι πιο ήρεμος φέτος. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα του είναι έμπειροι και μπορούν να τον κατευθύνουν σωστά. Το πρόβλημα στη Δόξα δεν είναι το οικονομικό, είναι η υπομονή στις δύσκολες στιγμές γιατί μόνο έτσι φτιάχνονται οι ομάδες».