Βαθμολογία

«Στήριξη και υπομονή»

Το μήνυμα του Αλέξανδρου Νεράντζη για τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα Πόντου. Ο Πρόεδρος Ερασιτέχνη της ομάδας προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (7/12) σε ανάρτηση στο Facebook, όπου και παρέθεσε κάποιες από τις σκέψεις του, ζητώντας υπομονή, αλλά και στήριξη, στο έργο που παράγεται στους «κοκκινόμαυρους». Αναλυτικά:

«Την τελευταια 10ετια ο ποδοσφαιρικος Απολλων, οσο και να μας στεναχωρει, βρισκοταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας. Σε χαμηλες κατηγοριες, χωρις μεγαλα παιχιδια, χωρις ιδιαιτερες επιτυχιες υπηρχε απλα χωρις να διεκδικει κατι μεγαλο,κατι σοβαρο...Αυτο δεν ακυρωνει φυσικα την προσπαθεια καποιων ανθρωπων (Περσιδης,Χαραλαμπιδης) οι οποιοι ματωσαν οικονομικα και αφιερωσαν την καθημερινοτητα τους στον Απολλωνα, ουτε ακυρωνει την δουλεια σοβαρων προπονητων και παικτων που περασαν απο τον Συλλογο...

Απλα η ομαδα αγωνιστικα δεν πετυχε πολλα και το μεγαλυτερο "κακο" που δημιουργηθηκε ηταν η απαξιωση της απο τον κοσμο και η συρρικνωση οπαδων νεας γενιας...

Τα νεα παιδια θελουν η ομαδα τους να κανει επιτυχιες...να παιζει μεγαλους αγωνες...να πρωταγωνιστει...να ακουγεται...φυσικα οι λογοι που ο κοσμος δεν συμμετεχει πιο μαζικα ειναι πολλοι...πχ το γηπεδο το οποιο δεν ειναι καθολου λειτουργικο...αλλα αν τους αναλυσουμε ολους θα πρεπει να γραφω μερες...

Εχω την εντυπωση οτι τα τελευταια 2-3 χρονια κατι παει να γινει...υπαρχει μια πιο μεγαλη συσπειρωση και φυσικα τον τελευταιο εναμιση χρονο υπαρχει στο ποδοσφαιρικο τμημα ενας ανθρωπος που εγγυαται την οικονομικη σταθεροτητα και ενα καλυτερο μελλον για τον Απολλωνα μας!

Αυτο και μονο λεει πολλα...Προς θεου δεν λεω οτι πρεπει οι Απολλωνιστες να μην κριτικαρουν ή να ειναι απαθεις σε οτι συμβαινει! Απλα το εχω ξαναπει οτι χρειαζεται καλοπροαιρετη κριτικη σε ολους αλλα συναμα και στηριξη! Και υλικη και ηθικη!

Ειναι ευκαιρια να ξεφυγει η ομαδα μας και αγωνιστικα και σε αλλα επιπεδα! Δεν εχει να ζηλεψει κατι απο καποιες αλλες που αγωνιζονται στην Super League! Τωρα πρεπει να την στηριξουμε και να κανουμε υπομονη.. Θα πει καποιος ποση υπομονη....?

Χρειαζεται υπομονη ναι...γιατι? Γιατι δεν θυμαμαι να επαιξε τετοιο ποδοσφαιρο ο Απολλων τα τελευταια 10 χρονια..δεν θυμαμαι να υπηρχε τετοια οργανωση και οικονομικη συνεπεια στην ΠΑΕ τα τελευταια 10 χρονια...Δεν επαιζε τοσο πολυ το ονομα του Απολλωνα τα τελευταια 10 χρονια...

Περασαν ανθρωποι με χρηματα αλλα δεν ειχαν τις γνωσεις...τωρα εχουμε και τα χρηματα και τις γνωσεις! Δεν χρειαζεται φαγωμαρα...δεν χρειαζονται προσωπικοι εγωισμοι!

Σιγουρα οταν κατι μεγαλωνει θα υπαρχουν και οι επιτηδειοι που θα θελησουν να κερδισουν για παρτη τους...αυτοι που θα κραξουν στην πρωτη στραβη...αυτα συνεβαιναν και θα συμβαινουν.

Εμεις και ο ιδιος ο Απολλων θα φερουμε τον πολυ κοσμο παλι κοντα!

Η ομαδα και οι φιλαθλοι της θα κανουν τα ΜΜΕ να ασχοληθουν πιο πολυ με νεα του Συλλογου..καλως ή κακως ζουμε στο 2017 και ολα μετριουνται με αριθμους...μας ενοχλει αλλα ειναι οι πραγματικοτητα!

Επισης καμμια φορα ειναι καλυτερα να μιλουν για σενα εστω και με ασχημο τροπο, παρα να εισαι στην αφανεια, στο μηδεν... Να καταλαβουμε ολοι οτι πηγαινουμε στο γηπεδο για την ομαδα μας! Για τον Απολλωνα μας! Οχι για τα προσωπα!

Πηγαινουμε για τα χρωματα που μας συγκινουν...για την ιστορια που μας ξυπνα ομορφες μνημες! Γι αυτο και πρεπει να στηριξουμε την τωρινη προσπαθεια! Με τη φωνη μας...τον οβολο μας...την υπαρξη μας! Για να παμε τον Απολλωνα πιο ψηλα! Ολοι χρειαζομαστε..κανεις δεν περισσευει!!

Υ.Γ. επειδη πολλοι μυαλοπωληδες θα πουνε παλι τα πονηρα τους προφανως κρινοντας εξ ιδιων...οχι δεν παιρνω μισθο για να γραψω καποιες σκεψεις που τριγυριζουν στο μυαλο μου, ουτε παιρνω μεροκαματο για να στηριξω την ομαδα μου!Αλλωστε οσοι ηταν στην τελευταια γενικη συνελευση του Συλλογου το αντιληφθηκαν αυτο ιδιοις ομμασι...»