Βαθμολογία

Στην «Ονειρούπολη» οι παίκτες της Δόξας Δράμας

Το ραντεβού τους με τον κόσμο της Δόξας κάπου εκτός γηπέδου έχουν δώσει οι παίκτες της δραμινής ομάδας στην αυριανή εκδήλωση στην κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης».

Μισή ώρα πριν τη συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη, στις 6.30μμ, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αντώνης Κασδοβασίλης θα έχει μαζί του τους Ραγκέλοφ Βασιλειάδη Βιτλή Βλάχο Λίτκσα Μαρκόπουλο Μαχαίρα Μένκα Νατσιόπουλο Ντατίδη Παπαζούδη Σπυρόπουλο και Σταματόπουλο, ενώ δεν αποκλείεται να παρευρεθούν και περισσότεροι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους γνωρίσουν από κοντά οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι φίλοι της Δόξας.

Με την ευκαιρία της «Ονειρούπολης» οι δραμινοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να γνωρίσουν τους παίκτες της Δόξας που στη συνέχεια θα πάνε στο περίπτερο της ομάδας, δίπλα στο ξενοδοχείο ΕΜΠΟΡΙΚΟ για να δώσουν αυτόγραφα, στυλό και μπρελόκ του συλλόγου, αλλά και μαθητικά εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο γενικός αρχηγός των «μαυραετών» Αντώνης Κασδοβασίλης συνοδευόμενος από τους Ραγκέλοφ Όστοϊτς Βασιλειάδη Βιτλή Μαρκόπουλο και Μαχαίρα θα πάει με τους εκπροσώπους των παικτών στο 4ο ΓΕΛ Δράμας. Η επίσκεψη θα γίνει το πρωί της Παρασκευής και θα  μοιραστούν και εκεί αυτόγραφα, δώρα και μαθητικά εισιτήρια για όσους από τους μαθητές θέλουν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Κυριακής.