Βαθμολογία

Μουστακόπουλος: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Νίκη Προαστίου και μέχρι τώρα έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία με αποτέλεσμα να παίρνει συνεχώς ευκαιρίες από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στην Παναχαϊκή ο Γιώργος Μουστακόπουλος.

Ο 19χρονος μίλησε στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» τόσο για την έως τώρα πορεία της ομάδας του, την οποία χαρακτήρισε ιδανική όσο και για το ματς που έρχεται με τον ΟΦΗ. Ακόμη σχολίασε πως προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Αναλυτικά όσα είπε:

Ένα πρώτο σχόλιο για τη μέχρι τώρα πορεία της Παναχαϊκής και αν είσαι ικανοποιημένος;

«Η φετινή πορεία είναι ιδανική, έχουμε πολύ καλό απολογισμό και το σημαντικό είναι ότι έχουμε καταφέρει να βγάζουμε στο γήπεδο όλα αυτά που θέλουμε και προσπαθούμε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Οπότε η εκτίμησή μου είναι πως είμαι ικανοποιημένος από αυτές τις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα».

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον ΟΦΗ. Ποιος είναι ο στόχος;

«Ο στόχος μας είναι αυτός που είναι σε κάθε παιχνίδι, δηλαδή να μπαίνουμε στο γήπεδο και να θέλουμε και να διεκδικούμε μόνο τη νίκη».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πού θεωρείς ότι θα κριθεί το παιχνίδι;

«Πρώτα από όλα είναι δεδομένο πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό που πιστεύω είναι πως θα κριθεί περισσότερο στην συγκέντρωση και στην δύναμη που θα δείξει η κάθε ομάδα».

Όταν το καλοκαίρι πήγες στην Παναχαϊκη, περίμενες να έχεις καθιερωθεί όπως βλέπουμε να συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια;

«Δεν είχα σκεφτεί κάτι συγκεκριμένο όταν πήγα στην Παναχαϊκή. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να δίνω το 100% στις καθημερινές προπονήσεις ώστε να γίνομαι μέρα με την μέρα καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα».