Βαθμολογία

Νικολαΐδης: «Η χειρότερη εμφάνιση που έχουμε κάνει μέχρι τώρα»

Ως τη χειρότερη εμφάνιση μέχρι τώρα χαρακτήρισε ο Κώστας Νικολαΐδης αυτή απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής του Αιγινιακού, η ομάδα του δεν είχε ενέργεια, πάθος και ηρεμία, ενώ τόνισε ότι δεν είναι αρκετό να έχει απαιτήσεις και να ζητά πράγματα, αλλά θα πρέπει να αποδεικνύει, γιατί πρέπει να έχει απαιτήσεις. Αναλυτικά ο Νικολαΐδης δήλωσε:

«Η χειρότερη εμφάνιση που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δεν θέλουμε να φέρουμε την καταστροφή. Όπως δεν πετούσαμε στα σύννεφα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου, έτσι και σήμερα μας στενοχωρεί αυτή η εικόνα, σίγουρα, αλλά δεν φέρνουμε την καταστροφή.

Είχαμε πολλά προβλήματα, δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, δεν βγάλαμε ενέργεια, δεν είχαμε πάθος. Ήταν πολύ λογικό να έρθει αυτή η ήττα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μόνο από λάθη αντιπάλου δημιουργήσαμε όλες τις καταστάσεις, οπότε δεν μπορείς να ζητάς πολλά πράγματα από το παιχνίδι.

Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έμεινε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες, είχε πολύ καλή οργάνωση αμυντικά και εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό, τη σωστή σκέψη, δεν επιτεθήκαμε όπως έπρεπε, αλλά άναρχα. Και πάλι με το πλεονέκτημα δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.

Όλοι μας κρινόμαστε. Είναι παιχνίδια που μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, έστω και με αυτή την άσχημη εικόνα. Ήταν και αυτό ένα παιχνίδι - κριτήριο, όπως ήταν και αυτό με τον Απόλλωνα Πόντου, για όλους μας. Έρχεται μεταγραφική περίοδος και θα δούμε πού πρέπει και αν θα ενισχυθούμε.

Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε, σίγουρα, ενίσχυση όπως όλες οι ομάδες, αλλά θέλω να πω ότι δεν αρκεί μόνο να έχω απαιτήσεις στο παιχνίδι και να ζητάω πράγματα. Πρέπει να αποδεικνύω για ποιο λόγο πρέπει να έχω απαιτήσεις. Συγχαρητήρια στον κόουτς και καλή συνέχεια».

footballleaguenews.gr