Βαθμολογία

Καθάρισε από το πρώτο το Ελευθεραί, 3-1 τους Αμπελόκηπους

Μια πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε σήμερα (3/12) το Ελευθεραί το οποίο επικράτησε με 3-1 των Αμπελοκήπων για την 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη είχε ουσιαστικά καθαρίσει από το ημίχρονο την αναμέτρηση όταν και προηγήθηκε 2-0, ενώ το γρήγορο 3-0 στην επανάληψη έγειρε την πλάστιγγα υπερ των γηπεδούχων.

Στο 10' ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Θεοδώρου με τον Καββαδία ο τελευταίος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ στο 35' πάλι ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Μαυρουδή Γ. με τον Θεοδώρου ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50' ο Μαυρουδής Γ. κέρδισε πέναλτι με τον Καββαδία να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Αμπελόκηποι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 εκμεταλλευόμενοι και την ψιλοχαλαρότητα των γηπεδούχων.

Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Κραβαρίτης, Μαυρουδής Α. (46' Τσίτσουρας), Αετόπουλος, Κολοβός, Μέκρας Χ., Μέκρας Γ. (65' Ρουμελιώτης), Ευστρατίου, Θεοδώρου (70' Γεωργουλόπουλος), Κουρούκας, Μαυρουδής Γ., Καββαδίας (65' Ράχης).