Βαθμολογία

Βράβευσε τον... πρώην ο Παναιγιάλειος

Δεν ξεχνά το παρελθόν του ο Παναιγιάλειος… Και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο την Πέμπτη (30/11), η «μελανόλευκη» διοίκηση βράβευσε τον Παναγιώτη Κόρμπο για την προσφορά του στον σύλλογο, στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2007-2008.

Βέβαια, ο έμπειρος άσος του Πανιωνίου ήταν εκτός αποστολής, έτσι την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του ο Γιώργος Μασούρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Παναιγιάλειος είναι μία από τις ομάδες που δεν ξεχνά το παρελθόν της, μα κυρίως δεν ξεχνά όσους έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει παλαιότερα την “μελανόλευκη” φανέλα.

Ένας εξ αυτών είναι ο σημερινός πρόεδρος του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών) και ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος την περίοδο 2007-2008 αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας.

Πριν, λοιπόν, την έναρξη του χθεσινού αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, η διοίκηση θέλησε να τιμήσει τον 32χρονο ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επιδίδοντάς του τιμητική πλακέτα, την οποία παρέλαβε εκ μέρους του Παναγιώτη (ήταν εκτός αποστολής) ο αρχηγός των “κυανέρυθρων” Γιώργος Μασούρας. Την απονομή έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος της “ΠΑΕ Παναιγιάλειος” Δημήτρης Μπαλαφούτης».