Βαθμολογία

«Οι υπεύθυνοι προ των ευθυνών τους»

Τον κίνδυνο για ζημιά στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, αν η Ελπίς Σκουτάρεως αγωνιστεί σε αυτό, ανέφερε ο Πανσερραϊκός. Με ανάρτησή τους στο facebook οι Σερραίοι τονίζουν ότι θα επιβαρυνθεί αρκετά ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου τους, αν αγωνιστεί την Κυριακή (3/12) σε αυτό η Ελπίς Σκουτάρεως κόντρα στον Αετό Ορφανού. Αναλυτικά αναφέρει:

«Στις πρώτες σημερινές φώτος βλέπετε την κατάσταση που έχουμε καταφέρει, με αιματηρές προσπάθειες και έξοδα, να είναι η κατάσταση του γηπέδου μας από τη στιγμή που αναλάβαμε σαν ΠΑΕ την συντήρηση του εδώ και λίγες εβδομάδες.

Στις υπόλοιπες βλέπετε την ομάδα να υποχρεώνεται και να χρεώνεται σε φιλικά τοπικά σωματεία του νομού μας,τα οποία υπερευχαριστούμε, για να χρησιμοποιεί τα γήπεδα τους για τις προπονήσεις της ώστε να μην επιβαρύνουμε καθόλου τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών ωστέ να καταφέρει να αποθεραπευτεί πλήρως.

Μακάρι οι αρμόδιοι υπεύθυνοι φορείς και η διοίκηση της Ελπίδας Σκουτάρεως να σεβαστούν την γνωμοδότηση του υπεύθυνου γεωπόνου, τις θυσίες και τα έξοδα μας και να μην επιτρέψουν να γίνει ο αγώνας της Ελπίδας την Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο ο οποίος μπορεί πραγματικά να προκαλέσει ανεπανόρθωτες, και λόγω καιρού και εποχής, ζημιές στο σπίτι μας.

Εμείς σε περίπτωση που δεν το σεβαστούν εκεί θα είμαστε και την Δευτέρα για να θέσουμε άπαντες υπευθύνους προ των ευθυνών τους και για να φωτογραφίσουμε και να σας παρουσιάσουμε τις βέβαιες ζημιές που θα έχουν πραγματοποιηθεί για τις οποίες το κόστος θα το αναλάβουμε πάλι εμείς. #τον_καλο_στο_τέλος_ξέρετε_πως_τον_λένε»