Βαθμολογία

Εύκολο πέρασμα η Γιουνάιτεντ, ήττα για Τότεναμ

Μετά τη νίκη επί της Μπράιτον με το τυχερό γκολ του Γιανγκ η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ πήρε ένα ακόμη τρίποντο αυτή τη φορά με το εμφατικό 4-2. Οι «κόκκινοι διάβολοι» χωρίς κλασικές ευκαιρίες ευτύχησαν να βάλουν εύκολα τρία γκολ και να περάσουν έτσι άνετα από την έδρα της Γουότφορντ το βράδυ της Τρίτης (28/11) έχοντας και πάλι σκόρερ τον Γιανγκ. Ο Άγγλος με σουτ εκτός περιοχής στο 19' και πολύ ωραίο φάουλ στο 25' έκανε το 0-2 και απλοποίησε την κατάσταση, ενώ στο 32' έγινε το 0-3 από τον Μαρσιάλ.

Η Γιουνάιτεντ έχοντας το ματς με την Άρσεναλ σε λίγες μέρες πήγε στο ρελαντί το δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και μείωσαν στο 77' με πέναλτι του Ντίνι. Στο 84' ο Ντουκουρέ με ωραίο σουτ στην κίνηση έκανε το 2-3 και πάνω που το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι ο Λίνγκαρντ το πήρε πάνω του και με εντυπωσιακό σόλο έκανε το 2-4 στο 86'. Να σημειωθεί πως στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε δοκάρι ο Ριτσάρλισον.

Από εκεί και πέρα, η Τότεναμ έδειξε και πάλι ότι είναι σε κακό φεγγάρι. Μετά την ήττα στο ντέρπι από την Άρσεναλ και το εντός έδρας στραβοπάτημα από τη Γουέστ Μπρομ ήρθε η ήττα από τη Λέστερ με 2-1. Βάρντι και Μαχρέζ έβαλαν πολύ ωραία γκολ και θύμισαν κάτι από την ομάδα που προ διετίας πήρε το πρωτάθλημα. Οι Λονδρέζοι δεν είχαν τρόπο να αντιδράσουν και το μόνο που έκαναν ήταν να μειώσουν με τον Κέιν. Πολύτιμο τρίποντο αυτό για τις «αλεπούδες» που απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα άλλα δύο ματς της βραδιάς δεν υπήρχαν νικητές. Η Μπράιτον έφερε ισοπαλία για τέταρτο εντός έδρας ματς μένοντας στο 0-0 ε την Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Νιούκαστλ σταμάτησε το σερί των συνεχόμενων ηττών ισοφαρίζοντας προς το τέλος. Έχανε με 2-0 από τη Γουέστ Μπρομ, αλλά πήρε τον βαθμό με το γκολ του Κλαρκ και το αυτογκόλ του Έβανς.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Εουρέλιο Γκόμες, Φεμενία, Μαριάπα, Καμπασελέ, Πρεντλ (58' Αντρέ Καρίγιο), Ζέεχελααρ, Ντουκουρέ, Κλέβερλι, Χιουζ (58' Ρομπέρτο Περέιρα), Ρισάρλιζον, Αντρέ Γκρέι (72' Ντίνι).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Ρόχο, Άσλεϊ Γιανγκ, Μάτιτς (54' Αντέρ Ερέρα), Πογκμπά, Λίνγκαρντ (88' Ιμπραϊμοβιτς), Μαρσιάλ (65' Ράσφορντ), Λουκακού.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Τρίτη (28/11)

Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας 0-0

Λέστερ - Τότεναμ 2-1 (13' Βάρντι, 45'+1 Μαχρέζ - 79' Κέιν)

Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-4 (77' πέν. Ντίνι, 84' Ντουκουρέ - 19' και 25' Άσλεϊ Γιανγκ, 32' Μαρσιάλ, 86' Λίντγκαρντ)

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 2-2 (45'+1 Ρόμπσον-Κάνου, 56' Φιλντ - 59' Κλαρκ, 83' αυτ. Έβανς)

Τετάρτη (29/11)

Μπόρνμουθ - Μπέρνλι (21:45)

Άρσεναλ - Χάντερσφιλντ

Τσέλσι - Σουόνσι

Έβερτον - Γουέστ Χαμ (22:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον

Στόουκ - Λίβερπουλ