Βαθμολογία

Ανακοίνωση Αναγέννησης Καρδίτσας για τον αγώνα με ΑΕΛ

Η Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην Π.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Καρδίτσας την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.30, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά Θύρα είναι :
– ΘΥΡΑ 1 :                             10 ΕΥΡΏ
– ΘΥΡΑ 2 :                             10 ΕΥΡΏ
– ΘΥΡΑ 3 :                             10 ΕΥΡΏ
– ΘΥΡΑ VIP ΕΠΙΣΗΜΩΝ :     20 ΕΥΡΏ

Η είσοδος για τους φιλάθλους της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο του ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ (νότια θύρα του γηπέδου, οδός 25ης Μαρτίου).
Την ημέρα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 τα εκδοτήρια επί της οδού Λαρίσης θα διαθέτουν εισιτήρια μόνο για τους φιλάθλους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ δύο ώρες πριν και μέχρι την έναρξη του αγώνα. Η διάθεση εισιτηρίων, καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, προς την πόλη και το Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας απαγορεύτηκε με απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Με τη δύναμη του κόσμου
Το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της πόλης ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ. Άλλωστε όλοι μας γνωρίζουμε τη δυναμική ενός γεμάτου ΔΑΚ και την ώθηση που δίνει στην ομάδα να αντιταχθεί σθεναρά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.