Βαθμολογία

Έτοιμος να μιλήσει με ονόματα ο Καλαϊτζίδης

Συνέχεια στα όσα κατήγγειλε μετά το ματς με τον Αιγινιακό προτίθεται να δώσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς έκανε λόγο για στημένους αγώνες με την εμπλοκή παραγόντων και παικτών και κλήθηκε να τα καταθέσει με λεπτομέρειες ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο έμπειρος τεχνικός εμμένει στους ισχυρισμούς του και καταγγέλλει ότι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος προσεγγίστηκε από παράγοντας που ηγείται ΠΑΕ που του ζήτησε να εμπλακεί στο στήσιμο αγώνων και δεσμεύτηκε να αποκαλύψει το όνομά του.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι τα ματς στήνονται από ποδοσφαιριστές και θα μιλήσει με συγκεκριμένα περιστατικά και ονόματα. Αναλυτικά τα όσα είπε το βράδυ της Δευτέρας (27/11) στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»:

«Με πλησίασε ένας άνθρωπος που ηγείται μιας ΠΑΕ, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να μου πει ότι αν δεν μπω σε ένα γκρουπ ομάδων που θα στήνονται κάποιοι αγώνες δεν θα μπορέσει η ομάδα να πετύχει την άνοδο. Του αρνήθηκα και του είπε ότι είναι στάση ζωής για μένα και ό,τι πέφτει στην αντίληψή μου θα το πολεμήσω. Αυτό μου είπε ότι θα είναι πολύ δύσκολο και του απάντησα ότι και την προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά με την αγωνιστική δυναμική που έχει η ομάδα τα ξεπεράσαμε».

Για το αν αυτά τα παιχνίδια θα τα χρησιμοποιούσαν για το στοίχημα: «Θα τα χρησιμοποιούσαν μέσω του στοιχήματος και θα υπήρχαν συμφωνίες μεταξύ των ομάδων για να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για το αν γνωρίζει κάτι για φετινά ματς της Β' Εθνικής: «Ο ίδιος μου είχε εξομολογηθεί ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά για να μπορεί η ομάδα να στέκεται στην κατηγορία. Για φέτος ξέρω περιστατικά, φαίνονται και θα πάω να καταθέσω στην κυρία εισαγγελέα. Θα ονοματίσω τον ποδοσφαιρικό παράγοντα. Ό,τι γνωρίσω θα τα καταθέσω. Για άλλες περιπτώσεις έχω δει και για άλλες είχα πληροφορίες από ποδοσφαιριστές των συγκεκριμένων ομάδων».

Για το ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση: «Υπάρχουν τεχνικοί διευθυντής, πρόεδροι, ποδοσφαιριστές. Οι αγώνες δεν στήνονται μεταξύ προέδρων, γίνεται με ποδοσφαιριστές. Αυτός μου είπε ότι έχει τέσσερα-πέντε παιδιά που ελέγχει. Υπάρχουν συγκεκριμένα φετινά περιστατικά τα οποία και θα καταθέσω με ονοματεπώνυμα».