Βαθμολογία

«Της κοντής... της φταίνε οι τρίχες»

Απάντηση στις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έδωσε ο Γιάννης Νιώπας. Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού μίλησε στον «Metropolis 95.5», τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως «της κοντής... της φταίνε οι τρίχες», για τα λεγόμενα του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, μετά το ματς.

Ακόμη, προέτρεψε κι αυτός από τη μεριά του τον Καλαϊτζίδη να καταθέσει τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, σημειώνοντας πως ουδέποτε έχει ακουστεί το όνομα της ομάδας από τη βόρεια Πιερία, για οτιδήποτε «ύποπτο». Αναλυτικά:

Για τις δηλώσεις Καλαϊτζίδη: «Όλοι γνωρίζουν τον κ. Καλαϊτζίδη, ρωτήστε αυτόν. Γιατί γίνονται αυτές οι δηλώσεις όταν χάνει και αφού έχει μαλώσει με όλη την εξέδρα; Δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις του. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Και λίγο μετά τις Σέρρες τα έλεγε. Κάθε φορά που χάνει τα ίδια λέει. Χθες μάλωνε με όλη την κερκίδα, με όλους τους φιλάθλους. Είναι σωστό αυτό που είπε ο κ. Νικολαΐδης όσα δεν φτάνει η αλεπού. Μιλάει για την απόδοση του διαιτητή. Ερχόταν και μένα μου έλεγε πράγματα για τον διαιτητή.

Στο χωριό μας λέμε «της κοντής... της φταίνε οι τρίχες». Τι άλλο να σας πω; Έλεγε ότι κάποιος έπρεπε να φάει κόκκινη από τον Αιγινιακό, ότι η φάση πριν το δεύτερο γκολ είναι φάουλ. Εάν εγώ έχω μια ομάδα με 300.000 ευρώ μπάτζετ και οι άλλοι έχουν μπάτζετ 3.000.000 και δεν μπορεί να μας κερδίσουν μέσα στο Αιγίνιο τότε ξεκινάμε και κάνουμε δηλώσεις. Αυτά που λέει τα σκέφτηκε πριν τα πει; Εν θερμώ τα χάνουμε όλοι και λέμε μια κουβέντα παραπάνω αλλά όλοι μπορούν να χάσουν και όλοι μπορούν να κερδίσουν. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι ωραίο».

Ακόμη σχολίασε: «Έχετε επιλεκτική μνήμη; Ξεχνάτε ότι και χθες μπήκαν κάπου τέσσερα γκολ (Δόξα - Εργοτέλης 4-0). Φωτογραφίζετε τον Αιγινιακό. Ήσασταν στο γήπεδο; Θεωρείτε ότι αυτή η συμπεριφορά του κ. Καλαϊτζίδη ήταν πρέπουσα; Ότι δεχτήκαμε προπηλακισμούς από μπράβους στα αποδυτήρια είναι πρέπον; Ξέρετε πώς ταξίδεψε ο Αιγινιακός στο Ηράκλειο; Οι μισοί παίκτες μας ήταν στο κατάστρωμα αυθημερόν.

Ο ΟΦΗ πάλι έξι δεν έριξε χθες; Τα τέσσερα όμως του τα ακύρωσαν. Απαγορεύεται ο Αιγινιακός να χάσει; Και πέρυσι χάσαμε ματς με πολλά γκολ, τι πάει να πει αυτό; Είδατε καμία φιλοξενία άσχημη; Όλη την ώρα προσπαθούσα να κατευνάσω τα πνεύματα και να γίνω πυροσβέστης. Μπήκα ανάμεσα στους φιλάθλους που τους έβριζε ο κ. Καλαϊτζίδης.

Καλώς να πάει οπουδήποτε να καταθέσει ό,τι στοιχεία έχει. Επτά χρόνια σε αυτό τον χώρο δεν ακούστηκε ποτέ το όνομα του Αιγινιακού. Τώρα ξαφνικά που έχασε η Καλαμαριά ακούστηκε το όνομα του Αιγινιακού; Θεωρώ ότι είναι κρίμα αντί να ψάχνουμε εκεί που φταίει κάτι, να ψάχνουμε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μια μικρή ομάδα κέρδισε μία μεγάλη όπως είναι η Καλαμαριά. Τυχαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε;».