Βαθμολογία

«Καταθέσαμε την ψυχή μας»

Την πρώτη νίκη του Πασνερραϊκού στο πρωτάθλημα σχολίασε ο Περικλής Αμανατίδης. Ο τεχνικός των «λιονταριών» μίλησε για το 2-0 επί του Καραϊσκάκη, τονίζοντας πως σήμερα (25/11) η ομάδα του ξαναβρήκε τον εαυτό της. Αναλυτικά:

«Παίξαμε όπως πραγματικά πρέπει. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να καταθέσουμε ποιότητα και ψυχή για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό που είχαμε. Παίζαμε με μία ομάδα που είχε καλή ψυχολογία από τα συνεχόμενα αποτελέσματα και ήρθε με ενθουσιασμό και αρκετά ελεύθερη. Σήμερα όμως ο Πανσερραϊκός έπρεπε να σταματήσει το "είμαστε καλοί και μας συμπαθούν".

Ξαναβρήκαμε τους εαυτούς μας σήμερα. Θέλει υπομονή για να σταθεροποιηθεί η ομάδα στις καλές εμφανίσεις. Παίζουμε με μία πίεση που έχει να κάνει με τον αριθμό των παικτών που έχουμε που είναι μικρός. Μία απουσία είναι διπλή. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να προχωρήσουμε.

Έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου, θα το δούμε όπως πρέπει και μετά θα ξανασυναντηθούμε στο ματς με την Βέροια. Υπό πίεση λειτουργήσαμε καλά και μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσουμε έστω και τεχνιέντως μία πίεση και εκεί. Ίσως να είναι πρόκληση αυτό. Θα ψάξουμε να βρούμε ότι μπορούμε για να προχωρήσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, είναι δική τους η νίκη. Ήταν δύσκολη η εβδομάδα για τους παίκτες, αλλά δεν έγινε και κάτι. Η αίσθηση στα αποδυτήρια είναι ότι αυτούς τους πόντους έπρεπε να τους είχαμε»».