Βαθμολογία

Νοκ-άουτ ο Πετρόπουλος

Ως τον «πιο δύσκολο αντίπαλο από όσους αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα» χαρακτήρισε τον Εργοτέλη ο Άγγελος Διγκόζης-Εκτός ο έμπειρος επιθετικός. Tο πρόγραμμα του, για την εντός έδρας κυριακάτικη (26/11, 15:00) αναμέτρηση, με προβλήματα και δίχως τον Αντώνη Πετρόπουλο συνεχίζει ο Έλληνας τεχνικός.

Συγκεκριμένα, εκτός μάχης από το ματς με τους Κρητικούς τέθηκε, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ο πολύπειρος στράικερ, ενώ και την Πέμπτη (23/11) δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα των υπολοίπων, οι Λευτέρης Ματσούκας και Φανούρης Γουνδουλάκης.

Το μόνο θετικό νέο ακούει στο όνομα του Χοσέ Κάσες, που γυμνάστηκε περισσότερο με τους συμπαίκτες του και ενδέχεται να αγωνιστεί κανονικά. Τέλος, ο Άγγελος Διγκόζης μίλησε πριν την έναρξη της προπόνησης στους παίκτες του, τονίζοντας:

«Θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος από όσους αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Φαίνεται καθαρά από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Ίσως να τον αδικούν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του.

Ο Εργοτέλης είναι με διαφορά η πιο επικίνδυνη ομάδα. Θέλει πολύ προσοχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Σας θέλω συγκεντρωμένους και με ηρεμία στο παιχνίδι μας για να δώσουμε άλλη μια χαρά στον κόσμο μας».