Βαθμολογία

«Το πλάνο μας για τον Δεκέμβριο προχωρά κανονικότατα»

Τη μία μετά την άλλη τακτοποιούν τις υποχρεώσεις τους στον Πανσερραϊκό από τη στιγμή που άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς και γι' αυτό υπάρχει σχεδόν βεβαιότητα πως η ΠΑΕ θα αδειοδοτηθεί εν όψει Ιανουαρίουκαι θα μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές.

Υπήρξαν κάποια σενάρια σύμφωνα με τα οποία η υπόθεση του Ντούσαν Στέβιτς ίσως προκαλέσει προβλήματα στην αδειοδότηση, αλλά οι Σερραίοι τοποθετήθηκαν επισήμως διαψεύδοντάς το.

Αναλυτικά το ποστάρισμα στο facebook: «Λόγω κάποιων δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το θέμα των υποτιθέμενων τροφείων του Dusan Stevic,θέμα για το οποίο έχουμε προσφύγει στο CAS και αναμένουμε την κατά 99% δικαίωση μας σύμφωνα με τον εξειδικευμένο νομικό μας, είναι τελείως αποκομμένο και άσχετο με το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας. Το πλάνο της ομάδας μας για τον Δεκέμβριο προχωράει κανονικότατα.

Αυτά για να ξεκαθαρίζουμε πράγματα και καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν αμφιβολίες στους φιλάθλους μας και να δημιουργούν αρνητικό κλίμα γύρω απ'την ομάδα μας. #fake_news #συσπείρωση #χτυπήστε_το_Λιοντάρι_δεν_σας_βλέπει».