Βαθμολογία

«Ο Άρης ξαφνιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», μιλώντας στο «Metropolis 95.5», τόνισε ότι ο Άρης ξαφνιάστηκε από την τακτική του Εργοτέλη, δηλαδή να μην κλειστεί, αλλά να αντιμετωπίσει ανοικτά τους Θεσσαλονικείς. Αναλυτικά:

«Ο Άρης ξαφνιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο γιατί όλοι τον αντιμετώπιζαν με δέος και κλεινόταν. Χθες έγινε κάτι διαφορετικό. Ο Γκώνιας αντιγράφει την Μπαρτσελόνα, έχει ένα τρόπο παιχνιδιού που δύσκολα τον εφαρμόζεις στην Ελλάδα γιατί εάν δεν έχεις τα αποτελέσματα θα υπάρχουν και αντιδράσεις. Έκανε μια καλή αντιγραφή και ο Άρης προβληματίστηκε γιατί δεν το περίμενε. Ο Άρης ψαχνόταν για αρκετό διάστημα.

Ο προπονητής άλλαξε κάποια πράγματα και ήταν μια σημαντική νίκη. Ο Άρης θεωρείται το φαβορί μετά το 4Χ4 και ακούω πολλούς να λένε ότι «ο ένας έχει βγει ψάξτε για τον δεύτερο». Είναι ένα ψέμα να παίζει εδώ και τέσσερα χρόνια σε άλλη κατηγορία δεν το αξίζει η ομάδα και ο κόσμος. Έγινε δουλειά στην αρχή της χρονιάς, αυτό φαίνεται, και είναι σημαντικό. Εάν συνεχίσει έτσι οι αντίπαλοι θα λένε ότι έχουν το παιχνίδι χαμένο. Έτσι πρέπει».