Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Είχαμε τον πλήρη έλεγχο»

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος την Κυριακή (19/11) κέρδισε με 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας χωρίς να εντυπωσιάσει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Κώστας Γεωργιάδης είπε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως οι συνθήκες ήταν δύσκολες στο ματς και προσέθεσε πως περιμένουν οι Πόντιοι να επιστρέψουν οι τραυματίες προκειμένου να έχουν περισσότερες λύσεις.

Αναλυτικά όσα είπε: «Μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό είχαμε αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών επομένως έπρεπε να καλύψουν το κενό τους κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής. Με αυτές τις συνθήκες και απέναντι σε μία ομάδα που είχε στόχο την άμυνα και θα ηττηθεί λίγες φορές, ακόμα και αν προηγούμασταν γνωρίζαμε ότι δεν θα άλλαζε την τακτική της. Ήταν, λοιπόν, δύσκολες οι συνθήκες.

Καταφέραμε στις λίγες ευκαιρίες που έγιναν να σημειώσουμε δύο τέρματα παρότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την παρουσία μας. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο και δεν έγινε ούτε ένα σουτ στην εστία μας. Περιμένουμε να έρθουν και οι τραυματίες για να μας βοηθήσουν απέναντι στον Αιγινιακό».