Βαθμολογία

Νέος πρόεδρος ο Ζήρνας

Ο Ελληνογερμανός επιχειρηματίας θα αναλάβει την προεδρία του Αιγινιακού. Ημέρα πληρωμών στο Αιγίνιο. Κοντά στην ομάδα θα παραμείνει μέχρι τον Φεβρουάριο ο Γιάννης Νιώπας, μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού, θα βρίσκεται στο πλευρό των τριών Ελληνογερμανών επιχειρηματιών, με τον Βασίλη Ζήρνα να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου. 

Μάλιστα, οι τρεις επιχειρηματίες παρουσιάστηκαν την Πέμπτη (16/11) στη νέα τους ομάδα. Το θέμα της αλλαγής της διοίκησης έχει ήδη τελειώσει και η μεταβίβαση ολοκληρώνεται και τυπικά την ερχόμενη εβδομάδα.

Προς παραμονή ο Νικολαΐδης

Στον πάγκο του Αιγινιακού θα συνεχίσει ο Κώστας Νικολαΐδης, μέχρι νεωτέρας. Μπορεί το ξεκίνημα της ομάδας του Αιγινίου να είναι κακό, με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και μηδέν γκολ στο ενεργητικό της, ωστόσο, δεν αναμένεται να γίνει αλλαγή προπονητή, με τον Νικολαΐδη να παίρνει πίστωση χρόνου για να αντιστρέψει την κατάσταση, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής (19/11) με τον Παναιγιάλειο. Εξάλλου, ημέρα πληρωμών ήταν η Πέμπτη (16/11) στον Αιγινιακό, με τους παίκτες να βλέπουν το... χρώμα του χρήματος.