Βαθμολογία

Αποβλήθηκε από τη Β’ Εθνική ο Αχαρναϊκός

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «αντίο» ολοκληρώθηκε την Τρίτη (14/11) αναφορικά με τον Αχαρναϊκό. Με ανακοίνωσή της, η Ένωση Β’ Εθνικής γνωστοποίησε ότι αποβάλει τους Μενιδιάτες από το πρωτάθλημα καθώς υπέπεσαν για τρίτη φορά σε παράβαση αναφορικά με την τακτοποίηση των χρεών τους προς τους ποδοσφαιριστές Μουστάκη, Χριστοφιλέα, Ψιάνο, Ματσούκα, Λιαπάκη, Μάρη, Τζιώρα, Τζαζίρι και Παπανικόλα.

Εξάλλου, το πρωί πραγματοποιήθηκε και η τελευταία προπόνηση της ομάδας, υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ19, Δημήτρη Γιαννούλη, μετά και την παραίτηση του Πέτρου Δημητρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 14-11-2017, απέβαλλε την ΠΑΕ NEOΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές».