Βαθμολογία

Τις δίνει... τζάμπα ο Νιώπας

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται ο Αιγινιακός, με τον Γιάννη Νιώπα να έχει γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Πιερίας επανέλαβε την επιθυμία του, σημειώνοντας ότι παραχωρεί δωρεάν τις μετοχές του.

Μάλιστα, έδωσε περιθώριο δέκα ημερών για να παρουσιαστεί φερέγγυος αγοραστής, ενώ αποκάλυψε ότι αν το καλοκαίρι οι Γερμανοί δεν έκαναν πίσω την 1η Σεπτεμβρίου, θα κατέβαζε την ομάδα στη Γ' Εθνική. Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Αrena Press»:

«Δεν ζητάω αντίτιμο για τις μετοχές, θέλω μόνο σοβαρότητα στην επόμενη μέρα. Το «άνοιγμα» είναι περίπου 100.000 ευρώ. Όποιος θέλει να μπει ας το αναλάβει. Βλέπετε τι γίνεται σε άλλες ομάδες της κατηγορίας, με μεγαλύτερη ποδοσφαιρική παράδοση. Αλλιώς τραβάμε την... πρίζα και του χρόνου επανεκκίνηση στο τοπικό. Αν οι Γερμανοί δεν έκαναν πίσω την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δυο εβδομάδες πριν, ήξερα τι θα έκανα. Θα κατέβαζα τον Αιγινιακό στη Γ΄ Εθνική! Υπάρχουν επαφές, αλλά δεν μένω στα λόγια, προέχουν οι πράξεις».

Για τους λόγους που αποχωρεί: «Δεν φταίει κανένας προπονητής και κανένα ρόστερ. Κουράστηκα, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Είμαι εδώ εφτά χρόνια, από το Α΄ τοπικό. Αν δεν βρεθεί φερέγγυος αγοραστής εντός 10ημέρου, ο Αιγινιακός θα διαλυθεί. Δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, δεν μπορώ να σηκώνω όλο το βάρος μόνος και να… χρωστάω σε όποιον μιλά ελληνικά».