Βαθμολογία

Μανθάτης: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα με ταλέντο»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή των Γιώργου Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα έκανε ο Γιώργος Μανθάτης.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ της χθεσινής (13/11) ισοπαλίας της εθνικής Ελπίδων στο παιχνίδι με την Κροατία, χαρακτήριζοντας την εθνική μας ομάδα, μια πολύ καλή ομάδα με ταλέντο, ενώ όπως τόνισε σημαντικό είναι ότι όλοι αγωνίζονται στις ομάδες τους.

Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ομάδα του τον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο χαρακτήρισε ένα υγιές σωματείο, και τον προπονητή Γιάννη Πετράκη έναν εκπληκτικό άνθρωπο ο οποίος τον έχει βοηθήσει πολύ στον "Άγιαξ" της Ηπείρου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μανθάτη:

Για την πορεία της Εθνικής Ελπίδων:

«Θεωρώ πως είμαστε μια καλή ομάδα με πολύ ταλέντο. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι πως όλοι οι παίκτες αγωνιζόμαστε στις ομάδες μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε αγωνιστικό ρυθμό και δεν χρειάζεται να περιμένουμε κάθε 1-2 μήνες για να συναντηθούμε στην Εθνική. Επίσης υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε πολλά χρόνια όλοι μαζί. Για παράδειγμα πριν τρία χρόνια ήμασταν στους Νέους του Ολυμπιακού 6-7 παιδιά από την αποστολή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί έχουμε ομοιογένεια, αυτοματισμούς και καλό κλίμα μεταξύ μας».

Για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ανδρών:

«Υπάρχει πολύ μέλλον. Δεν είμαι αρμόδιος να συγκρίνω την ομάδα μας με την Ανδρών. Έχω υπάρξει μέλλον της Ανδρών και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να αγωνίζεσαι για τη χώρα σου. Φυσικά και είναι στόχος. Το σημαντικό είναι να δουλεύεις και να βελτιώνεσαι καθημερινά».

Για την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ο ΠΑΣ είναι ένας υγιές σωματείο και ο κ. Πετράκης είναι όχι μόνο ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα έχω συναντήσει στα Γιάννενα».

Για το αν έχει βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια:

«Ένα από τα στοιχεία που βελτιώνουμε τώρα είναι η τελική προσπάθεια. Μου είχε πει και ο κ. Πετράκης όταν είμαι στην περιοχή θα πρέπει να είμαι ήρεμος. Χρειάζομαι βελτίωση εκεί και πιστεύω πως με τη δουλειά θα γίνω καλύτερος».