Βαθμολογία

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το παζλ του Μουντιάλ

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το παζλ της συμπλήρωσης των ομάδων που θα βρεθούν το καλοκαίρι του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ.

Ήδη γνωρίζουμε τις 28 από τις 32 ομάδες του θεσμού καθώς ολοκληρώθηκαν κατά το ήμισυ τα μπαράζ στην ευρωπαϊκή ζώνη, δυστυχώς με αρνητική εξέλιξη για την Εθνική μας ομάδα, ενώ ολοκληρώθηκαν και οι αγώνες στη ζώνη της Αφρικής.

Πλέον έχουν μείνει τέσσερα εισιτήρια και αυτά αφορούν από τα μπαράζ της Ευρώπης το παιχνίδι Ιταλία - Σουηδία, 1-0 οι Σουηδοί στο πρώτο ματς και Ιρλανδία - Δανία στη ρεβάνς του 0-0 στη Κοπεγχάγη. Αυτά θα κριθούν σήμερα (13/11) και αύριο (14/11) αντίστοιχα.

Τέλος την Τετάρτη (15/11) θα γίνουν γνωστές και οι δυο τελευταίες ομάδες από τα διηπειρωτικά μπαράζ Αυστραλία - Ονδούρα και Περού - Νέα Ζηλανδία στις δυο ρεβάνς όπου τα πρώτα παιχνίδια αμφότερα είχαν λήξει 0-0 σε Ονδούρα και Νέα Ζηλανδία.

Η κλήρωση του Μουντιάλ θα γίνει την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στο Κρεμλίνο.

Αναλυτικά οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί: Ρωσία, Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία, Σερβία, Πολωνία, Αγγλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ισλανδία, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή, Κολομβία, Μεξικό, Κόστα Ρίκα, Παναμάς, Αίγυπτος, Νιγηρία, Ιράν, Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Σαουδική Αραβία, Ελβετία, Κροατία, Σενεγάλη, Μαρόκο, Τυνησία.