Βαθμολογία

ΟΑΚΑ και Καυτανζόγλειο οι νέες έδρες της Εθνικής

Δυο θα είναι οι έδρες της Εθνικής μας ομάδας στην μετά "Γ. Καραϊσκάκης" εποχή καθώς η σύμβαση με το φαληρικό γήπεδο ολοκληρώνεται και δεν υπάρχει προοπτική ανανέωσης.

Οι νέες έδρες της Γαλανόλευκης θα είναι το ΟΑΚΑ, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί για κάποιους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2008, μετά το βαρύ 1-4 από την Τουρκία και τα όσα είχαν διαδραματιστεί τότε, όπως και στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010, ενώ η δεύτερη έδρα θα είναι το Καυτανζόγλειο.

Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει την μοιρασιά των επόμενων αγώνων της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, με το γήπεδο της συμπρωτεύουσας να αποτελεί την βασική έδρα μετά τις απαραίτητες εργασίες που έγιναν όπως ο νέος χλοοτάπητας. Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι ποιοι αγώνες θα δοθούν στο ΟΑΚΑ και ποιοι στο Καυτανζόγλειο.

Καθώς όπως ξέρουμε ακολουθούν δυο διοργανώσεις το νεοσύστατο κύπελλο Εθνών που ξεκινάει τον προσεχή Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει δυο μήνες, ενώ θα ακολουθήσουν και τα προκριματικά του Euro 2020 τα οποία θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2019. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από την διοίκηση της ΕΠΟ σε συνάρτηση με τον προπονητή είτε είναι ο Σκίμπε, είτε κάποιος άλλος.